Vi hoppade över dagis idag och besökte ist...

mms_img64998 (MMS)

Vi hoppade över dagis idag och besökte istället Öppna Förskolan i Olofström. Det var kul! Bara fem barn, tror jag, så det var lagom. Körde sen och bjöd mamma på gårdagens bak; fastlagsbullar. :-) Sen vidare därifrån till Gungvala.


Kommentarer
Postat av: Jeanna

Vad mumsigt gott!!!

2012-03-09 @ 23:53:42
URL: http://jeannasuniversum.wordpress.com/
Postat av: Jenna

Ja visst jag har ingen emot de gamla kartongerna, men de som finns här uppe, nej vet du va, där man river av tippen. När man ska lyfta upp mjölken när den är överfull så finns det väldigt stor risk att det bara flyger ut mjölk för att man råkar trycka lite hårt. Sen står den helt öppen i kylen ett par dagar och samlar åt sig smaken som kylskåpet luktar =p Jag har bara upplevt bra saker med dessa korkkartonger. Sen har vi ju de hederliga tryck-isär-tryck-ihop kartongerna =p Även om de också trilskades med en ibland =p Jag är glad att vi fått nya bättre mölkkartonger här uppe, även om det tog flera år hehe

2012-03-15 @ 08:01:01
URL: http://magnesjo.blogg.se/
Postat av: Cissi

Jättegott. Jätte-onyttigt. Synd att du inte var där- det fanns en bulle till dig också! Men den åt visst Lukas (och Monika) upp på lördagen! :-)

2012-03-15 @ 10:02:44
Postat av: Jeanna

Jag hade planer på att komma men var så sjukt trött efter allt nattjobb och lite sömn: Jag var bara hemma och sov. Men tack ändå, Cissi!

2012-03-16 @ 05:16:37
URL: http://jeannasuniversum.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0