De senaste dagarna

Kära nån vad tiden går! Eller har jag mycket för mig om dagarna...

I lördags var jag iväg på konferens i Hässleholm. Celina var hemma hos Jamie!!! Lukas stannade hos farmor Monika på fredagen så Jamie fick det lite lättare än om han haft hand om båda barnen... Det var första gången han var hemma med henne. Tyckte nog han verkade lite nervös innan jag åkte iväg men det hade gått bra.
Hon tar fortfarande inte flaskan men hon äter gröt och annan mat så hon klarade sig tills jag var hemma vid kvart över fyra. Men då var hon hungrig! Tur var det för det var lite ömt i brösten då! :-)

Konferensen var bra och som vanligt är det en motivationskick att bara där. Såg vårens alla nyheter och de var som vanligt jättefina. Eftersom jag ine haft nån försäljning nu har jag inte tagit hem dem men jag ska nog försöka ta hem nåt nytt iallafall. Jo, de nya herrkalsongerna har jag beställt.
Hade en fruktansvärd huvudvärk när vi körde hem från Hässleholm. Vet inte om jag nånsin haft så ont i huvudet innan...jag trodde jag skulle kräkas. Twi.
Tack och lov bjöd Monika oss på mat när vi hämtade Lukas. Hade blivit småstruligt att fixa mat här hemma- hela Kyrkhult var strömlöst när jag kom hem. Vad kusligt det blir med en gång när strömmen har gått...

Vi var hemma till kvällens höjdpunkt (?)- Melodifestivalfinalen. Även strömmen hade kommit hem tills dess. Nja, jag vet inte... Efter att ha sett alla låtarna tyckte jag nog det kändes självklart att Loreen skulle vinna. Huvudvärken hade satt sina spår så jag gick faktiskt och la mig redan vid kvart över nio så jag såg inte omröstningen men det var ju så det gick- hon vann.

På söndagen gav vi oss ner till Olofström för att handla lite. Tänkte även köra ner till Jämshög och bjuda på fika men när vi ringde dem var de på väg till Malmö för att passa Olle- det var en bebis på väg ut... Vi åkte hem igen och Jamie fixade en del i trädgården. Jag grejade här inne med alla barnkläder. Nu är alla de som varit för små prismärkta klart. Men det blir hela tiden andra kläder i nya högar. Det tar aldrig slut!

På måndagen var jag i Olofström på en Tjejkväll som arrangerades där Öppna Förskolan håller till. Det var meningen att mamma skulle följt med och passat Celina då på kvällen men hon var kvar i Malmö och hade hand om Olle så jag fick lösa det ändå. Det gick ganska bra. Jessica som är förskolelärare på Öpnna Förskolan bar omkring på henne en del och även en av de andra tjejerna som var med och arrangerade. Celina var ganska snäll hela kvällen men när hon började bli trött vid halv åtta satte det sina spår. Eftersom det inte var så mycket folk och de som var där inte visade nåt intresse för mina produkter började jag smått plocka ihop men DÅ kom de... Bättre sent än aldrig.

På tisdagen gjorde jag och Celina ett besök på Öppna Gruppen här i byn under tiden Lukas var på dagis.
Igår var vi och hälsade på i Jämshög en runda och vi åkte även till farmor Iris en stund och fikade där. Det var underbart väder och man känner verkligen att våren är på väg!!!

Nu idag tog jag en liten promenad när jag lämnat Lukas. Försöker göra det när det funkar. Blir bara 30 minuter men jag får försöka hitta en annan lite längre runda. Nåja, 30 minuter är iallafall alltid nåt. Känner att min kondition så smått börjar bli lite bättre. Den har inte fått underhåll på snart 8 månader...minst...
Gi-kosten har också börjat ge reslutat. Farmor sa att jag hade "tunnat till mig". Det kan ju iochförsig tolkas på två sätt men jag tog det på det positiva sättet och visst känns det att jag väger sju kilo mindre nu! :-)  Sju kilo till så är jag vid målvikten 65 kg men jag går gärna ner ytterligare nåt kilo faktiskt. :-)  Vi får se.

De där promenaderna sätter verkligen fart på tankarna och jag har kommit på att den gamla hederliga "Att-göra-listan" ska skrivas upp igen. Kommer på massa saker jag vill göra. Kan göra. Behöver göra. Pysselsaker och måste-saker. 

Lika bra jag tar tag i detta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0