Torris

Lukas kom och gav mig korgen och handtaget till fritösen. Jag hade nog inte reagerat om det inte vore för att både handtag och korg var alldeles kladdigt. OCH Lukas händer.
Gick till skåpet där vi förvarar fritösen. Den stod på golvet. Oljan som varit i fritösen FLÖT på en yta av 1,5 m2... Mindre kul...Fattar ni hur kladdigt olja är när det flyter på golvet!?!?!
Efter mycket torkande fick jag iallafall upp det. Och så blev golvet torkat med lite extra tvättmedel så det där feta försvann.

En kort stund därpå sitter Lukas i en märklig ställning på golvet och med en lika konstig min i ansiktet. Jag undrade om han skulle bajsa (eftersom han även idag tränar potta utan blöja). Nej, det skulle han ju inte. Var han kissenödig då? Nej, det var han inte. Men han erkände att han hade lite ont i magen. :-(  Hmmm... Jag föreslog att han kunde få ha en blöja en liten stund eftersom det verkar som att han inte vill bajsa på pottan... Vi skulle just gå och ta på blöja när det kom en stor pööööl under honom...
Så det blev till att börja torka igen...

Ibland undrar man lite över tjusningen med föräldraledighet... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0