Nähä

...det verkade inte funka nu heller.
 
Med andra ord verkar det vara runt två veckor sen jag skrev senast. Och mycket vatten har fallit från skyarna sen dess.
Jag kan knappast minnas vad jag hållit på med sen dess...
Förra veckan jobbade jag på Lyktan på onsdagen. Är inbokad varje onsdagskväll nu i sommar och det känns bra! Förra veckan var det mycket folk, runt 300 pers., och vi var en man kort så jag skötte korvkiosken på egen hand. Lite körigare än vanligt men jag tycker nog det gick bra! Barbro och jag hade dessutom en hel del att göra i fiket innan paus så det var full rulle genom hela kvällen- jättekul!!!
Som vanligt kunde jag inte somna när jag kom hem. Hopplöst!
I onsdags hade jag dock lämnat Lukas hos ma & pa för att inte han skulle väcka mig och Celina på morgonen. Det är nämligen han som gör det just nu... :-(  Planen för torsdagen var alltså sovmorgon. Ack så jag bedrog mig.
Celinatjejen fick istället för sig att hon skulle vakna och stiga upp tidigt. vid halv sju sådär. Fanns inte mycket att göra mer än att gilla (?) läget och stiga upp.
Dock hade hon hjärta att somna redan vid nio igen så då kröp jag ner under filten i soffan och nanade i två timmar. SKÖNT!
 
Hämtade Lukas på eftermiddagen och gjorde en god gärning innan jag körde hem från Jämshög- klippte deras gräsmatta. Det hade kört ihop sig för dem själva och med tanke på allt de gör för mig och att de haft Lukas över natten så var det inte mer än rätt.
 
Vädret var fint- bästa dagen på länge. Vi grillade och åt ute och eftersom kvällen var så himla underbar bestämde jag mig för att ta på danseskorna och köra till Sölvesborg! Där spelade Arvingarna på stortorget. Nån slags sommarkvällsfest som kommunen arrangerande vilket innebar att det inte kostade nåt inträde. Fint det!!!
 
Det var inte många där som dansade men ändå mycket folk som lyssnade. Dansbanan var inte stor och inte lätt att dansa på (en gummimatta som låg på kullerstenarna...) men det var ändå himla kul! Jag har inte varit ute och dansat på...1,5 år kanske???... Tack och lov var de som dansade 50% gamla buggkompisar så jag blev uppbjuden. Och faktiskt så bjöd även jag upp, nåt jag annars inte gör i första taget när jag inte dansat med personen i fråga tidigare.
 
Fick dock lämna dansen innan den var slut för Jamier ingde och sa att tösen inte ville sova. Typiskt att sånt händer när man för en gångs skull är iväg och har lite kul...
 
Gud vet vad jag ägnade fredagen åt... I lördags tog jag mig dock i kragen och tvättade min bil. På eftermiddagen åt vi mat tillsammans med grannarna och då glider tiden snabbt iväg till kväll. Trevligt!
 
I söndags påbörjade jag ett projekt med att ringa upp lite gamla kunder och orna mina gamla beställningssedlar i bokstavsordning. Satt ute en stund men det kändes som att regnet skulle komma när som... Är inte heller lätt att jobba med det när Celina är vaken (jag började när hon sov) så när hon var i farten gick jag in till grannen och pratade lite.
Jamie var i Växjö en runda och när han kom hem tog vi en tur till affären och handlade.
Träffade där en gammal klasskomis som jag inte sett sen -94 tror jag!!! (Kom där också på att jag ska skriva ett inlägg om kramar...)
Fortsatte mitt projekt med gamla kunder på kvällen men det gick åter i stöpet när Celina vägrade sova.
 
Planen för dagen var att träffa Susanne men åter igen ändrades den planen. Nu är den framflyttad några dagar och jag hoppas verkligen den blir av nästa gång!!!
Istället blev det städning här hemma, tvätt och matlagning. Det blev en bra dag ändå och åter igen har jag pratat bort lite tid med grannen! Hungrade efter vuxensällskap så jag bjöd in henne på pannkakor till lunch och det blev hon glad för.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0