Mitt Ekorrhjul

Det föll en massa snö mellan tisdagen och onsdagen. Jag körde ner och hämtade Lukas i Gungvala på förmiddagen och sen fick det bli en runda till Jämshög. Tyckte jag kunde göra en god gärning och hjälpa dem där hemma med snöskottningen. Det var ett bra träningspass för en otränad individ som jag. :-) 
Eftersom Celina inte hade sovit så bra på natten hoppades jag kunna synka barnens eftrmiddagslurer så att även jag skulle kunna take a nap men icke... Katastrof uppstod när vi kom hem. Lukas hade somnat i bilen och jag bar in honom men han var sååå lesen... Ville bara sova i bilen. Jag la honom i hans säng och trodde ändå han skulle somna om. Gick ut för att hämta Celina- hon vaknade när jag lossade stolen från sätet... :-(  Kommer in, klär av Celina och bär upp henne till hennes säng. Hon är ledsen och jag ger henne mat. Lukas tjatar om Laban...som ligger i bilen så det blir till att gå ut ännu en gång. Hur dum kan man vara som glömmer Laban... Suck. Sen var alla vakna och det blev ingen gemensam tupplur.

När väl Celina somnade var Lukas vaken. Ringde Jamie som var på väg hem från jobbet och konstaterade att jag skulle kunna vila en stund när han kom hem. La mig på sängen (Lukas kollade på DVD så han var lugn)... Hant väl nästan somna när telefonen ringde så så gick det med den sömnen. Det var en kvinna som ringde på en annons vi hade och hon skulle komma med en gång och kolla så det var bara till att "gilla läget."

På kvällen lyckades jag få i Celina en halv dl välling och hon sov lite bättre i natt. Vaknade strax efter tio och sen igen vid två. Sov till 06:15... Betydligt bättre än de senaste nätterna...

I morse var det åter igen kallt. Minus tolv tror jag vi hade när vi gick till dagis.
Celina somnade på hemvägen så jag fick en dryg timme att "stampa" på här hemma. Vedförrådet här uppe behövde fyllas på, tvätt skulle fixas, disk och plock... Fick det klart lagom tills hon vaknade.
Sen var det bara till att klä på oss igen, hämta Lukas, hem och fixa lunch som han inte ville äta förrän jag hade väntat i 45 minuter och sen slängt den i soporna. Då blev han skitledsen och tjöt efter mat! Var bara till att värma nytt och tack och lov åt han upp den.

Sen fick vi vila i två helt underbara timmar!!!!
En timme senare var det bara till att stå och laga kvällsmat och ja...sen var det kväll igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0