Happy Valentines day

Jag fick två alla hjärtansdags-presenter redan igår, Ingen av pojkarna här hemma kunde vänta tills idag med att ge sin present till mig.
Lukas hade gjort en blomsterpinne till mig, i form av ett hjärta med en massa glitter på.
Jamie kom hem med en bukett tulpaner. Mysiga pojkar jag har!

Natten blev tuff. Min lilla tjej tycker jag ska ge henne uppmärksamhet varannan timme på natten så....det gjorde jag. Kan dock erkänna att jag känner mig ganska trött och sleten idag. Nappflaskelyckan från i förra veckan har hittills inte lyckats upprepa sig. :-(  Vet inte om hon sover så dåligt för att hon är hungrig eller om det bara är gos hon vill ha.

Lukas var på dagis en runda, jag gick ner till församlingshemmet. Celina somnade i vagnen på vägen dit så jag fick roa mig på egen hand med de andra mammorna och barnen. Men det gick bra det med!

Sen bar det iväg till Gungvala. Jeanna skulle mysa med Lukas idag och bjöd oss på LCHFpannkakor till lunch. Lukas fick en film och en cd och så en tablettask Pim-pim... Själv fick jag en bukett med rosa tulpaner med mig hem.
När vi ätit körde jag hem med Celina igen och Lukas är kvar tills i morgon f.m.

Jag fick dock inget gjort här hemma trots att sonen var hemifrån. Försökte få Celina att sova en stund men hon hade nog fått lite för mycket sömn på förmiddagen för hon ville inte sova. Inte förrän Jamie var på väg hem med Thaimat och då var det ju knappast nån mening  för mig att slänga mig på soffan.

Nu i kväll har vi myst med lite film i soffan och sen hoppas jag på bättre sömn i natt än den som gick!

Kommentarer
Postat av: Jenna

Tack så mycket! Du är förlåten ;) Ibland blir det ju så när man har mycket att göra och tänka på, inte hela världen ju =) Halvägs ja. usch sånt vill jag inte höra =p Ja jag kommer nog alltid känna mig som den där lilla kusinen och det är jag helt okej med.. =)

2012-02-15 @ 11:49:32
URL: http://magnesjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0