Fler tillbakablickar

...så jag hinner ikapp nån gång!
Fredagen den 27/1 2012 känns lite luddig i minnet.
Det har ju kommit en del snö här så när jag hämtade Lukas på dagis var de ute. De har verkligen bra möjligheter till utomhusaktiviteter. Denna dagen var de vid en pulkabacke som låg bakom gymnastiksalen. Har inte ens lagt märke till att där varit en backe men den var ju kanon som pulkabacke! Naturligtvis är det ganska svårt att få hem Lukas när de är där och leker men till slut gick det.
Enligt en anteckning jag gjort var vi hos mamma på kvällen...

På lördagen den 28/1 vet jag iallafall hur det var!
Då var jag hos Josefin i Jämshög på tjejfest!!! Mamma tog hand om Celina och det gick jättebra. Avståndet mellan Josse och mamma var väldigt överkomligt så när tösen blev hungrig körde jag hem, matade och mös lite och sen återvände jag till festen igen! Jag behövde bara åka hem två gånger!!! En gång vid åtta och sen vid elva igen och sen somnade hon.
Josefin (och Jonas) hade satt ihop en helt underbart rolig musiktävling a´la´Så Ska Det låta- helt klart suveränt kul! Vi var tre lag och minns jag rätt vann det lag som jag var med i! :-)

Det blev lite avstånd från GI den kvällen. Jag åt EN godisbit, ETT chips (och det var inte ens gott!!!), ett glas välkomstläsk, några såna där estrellastjärnor som bara smälter i munnen...och pyttelite ris plus två skivor vitt bröd.
Hade dessutom egentligen tänkt unna mig EN drink och istället gått mellan Josse och mamma men blev så bortskämd med att kunna ta bilen eftersom det ar så kallt så jag hoppade över drinken! Hade skitkul ändå!!!!

Det blev discodans efter tävlingen och efterrätten (som jag visst också smakade- äppelpaj kan jag inte säga nej till) och det var också roligt. Fast roligast är det nästan att vara lite DJ. :-)
Spotify gör ju det hela väldigt enkelt! Vilket underbart musikarkiv att ha tillgång till vid såna tillfällen. Skillnad på det och som man gjorde som liten med alla sina kassettband...  :-)

Fick faktiskt sovmorgon på söndagen (Den 29/1) ända till halv åtta. Skönt! Och att vakna i ett hus som är tyst är ju helt underbart!!!
På eftermiddagen var jag iväg på ännu en visning. Denna gången utan hjälpreda men det gick även det.

Förra veckan är borta...
Jag och Celina var nere på församlingshemmet på tisdagen (den 1/2) en runda under tiden Lukas var på dagis.
På fredagen den tredje gjorde jag mitt besök på jobbet. Gjorde en ny kladdkaka som jag slängde ihop på morgonen innan jag åkte iväg. Blev väldigt sen med att lämna Lukas på dagis trots att vi den morgonen gick upp redan vid halv sju! Det är tidigt här... Han var allt annat än samarbetsvillig när vi skulle äta, borta tänderna, byta kläder, ta på ytterkläderna... Man blir SÅ TRÖTT och till slut tar tålamodet slut. Jag försöker att bara prata med honom, tjata, tjata, tjata men till slut blir jag faktiskt arg och skäller på honom. Men inte hjälper det och då blir man ju nästan ännu argare.
Den morgonen blev jag så trött på honom så jag sa att han skulle klä på sig själv overallen, stövlarna och mössan under tiden jag gick ut i bilen med Celina. Jag hade hjälpt honom på med kläderna innan men då hade han  klätt av sig igen under tiden jag klädde på mig själv...
När jag sen kom tillbaka igen stod han på trappen och var jätteledsen eftersom han trodde jag skulle köra utan honom...

Han berättade naturligtvis med en gång när han kom till dagis att mamma skulle köra iväg utan honom...

Det var iallafall trevligt att träffa jobbarkompisarna, fast tiden där gick lite fort. Kan trots allt dock erkänna att jag just nu inte alls känner för att börja jobba igen...

Helgen blev ganska lugn.
Det har varit superkallt de senaste dagarna. Någon morgon hade vi -18 grader här, i helgen var det dock lite varmare. Kanske runt tio minus?
Kakelugnarna jobbar friskt hela dagarna och hjälper till ganska bra med inomhustempen.
Vi fixade lite med lite småsaker här hemma... Dammsugade bakom kylen och frysen t.ex. Vi trodde det skulle sitta galler där men icke... Nu vet vi det.

Melodifestival på kvällen hemma i tvsoffan. Ingen höjdare tycker jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0