Sommartider

Det verkar ha varit semesterstängt här på bloggen. Kommer inte göra nåt kanoninlägg nu heller. Har naturligtvis massor att berätta från veckorna som gått men jag får se hur det blir med tillbakablickarna framöver. Vi som inte hade några planer för semestern har ändå fått tiden att gå på nåt märkligt vis.
Idag var dock varmaste dagen denna sommaren. 26 grader stod det på mätaren i bilen.
Började dagen med en välförtjänt sovmorgon efter ett jobbepass på Lyktan igår kväll. Var hemma halv tre i natt och i säng en halvtimme senare.
Efter dagens frukost vimsade jag runt en del och funderade på vad vi skulle göra. Var sugen på att ta en tur till Jämshög men inte helt otippat hade de planer på att åka till havet idag.
Havet... Sandviken.
Jamie är ju ingen "havsmänniska" (som han själv uttrycker det) så han ville inte...Och jag kände att det nog inte var rätt att kräva att han skulle stanna hemma och passa barn själv idag heller. Han ville jaga...
Så... Jag tog barnen med mig till Sandviken (efter att ha kollat att ma & pa kunde hjälpa mig se efter dem där) och sen åkte vi dit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så himla härligt!!! En underbar dag blev det och det är nästan så jag tycker synd om Jamie som missade det. Inte bara för havet och värmen utan även ögonblicken med barnen i havsvattnet.

Efter "en dag" vid havet fyllde vi på saltförråden med pizza i Jämshög. Jamie däremot fyllde upp kylen här hemma för han fick minsann en bock med sig hem.
Tycker ändå att min dag varit den bästa!!! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0