Rise and Shine Beautiful

Jag har ju missat att dela med mig av den härliga utveckling som Celina genomgått den sista tiden.
 
Här skulle man ju egentligen haft datum korrekta men nu får det bli som det blir...
 
När jag var på syjunta i somras kom det ett sms hemifrån:
"Nu har vi rest oss minsann."
Minns att det var samma sak med Lukas, han reste sig också första gången när Jamie var hemma med honom.
 
Celina har gått omkring med oss här hemma i sommar genom att hålla nån i händerna. Sällan har hon traskat runt bord eller dyligt- det har först kommit nu de senaste veckorna.
Igår var jag inne hos grannen på en liten fika och Celina var också med en stund. Där stod en liten prydnadsljuskrona på ett lågt bord som hon kom åt och skulle flytta till soffan. Då höll hon i kronan med båda händerna utan att hålla sig i nåt annat. Sen kom hon på att hon var tvungen att flytta på fötterna, men tydligen inte häll sig i nåt så då ställde hon tillbaka kronen på bordet igen.
Lite senare stod hon och höll sig i en stol. Helena tittade på henne och klappade händer- då släppte Celina stolen och gjorde likaledes. Duktig tjej! Hon traskar nog snart på egen hand...
 
Annars tar hon sig fram genom att kasa på rumpan. Hon får upp en himla fart och det ser kul ut. LIte synd när hon är utomhus bara för byxorna slits friskt i rumpan på asfalten. För ni ska inte tro att hon vill vara på gräsmattan och kasa...
 
Pussas är nånting annat hon gillar. Man putar lite med munnen mot henne och vips så kan det hända att man får en puss. :-)
 
För tillfället har hon fått för sig att vakna tidigt varje morgon- halv sex-halv sju sådär... Och sen vill hon inte sova mer och inte heller sova förmiddag.
Funderar på när Lukas började med att bara sova en gång per dag men jag minns det som att han var äldre än ett... I början av sommaren kunde man ta henne på en promenad i vagnen och när man kom en bit bort på gatan började hon nynna och sen var det bara att lägga henne ner. Nu får man vara glad om hon somnar efter 30 minuters promenad! Hon har så mycket att titta på så hon har inte tid att sova...
 
Titt-ut är en av favoritlekarna. Hon gömmer sig gärna bakom saker och härmar tonfallet som är när man säger "Titt-ut". Att vinka har hon också börjat med (lite i tid och otid).
 
Ja kära nån, tiden rusar iväg... Är så djuriskt glad och tacksam att jag får vara hemma med mina två guldklimpar. Det här är en underbar tid och det finns inte en enda dag som kan återupplevas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0