Inbjudan till samtliga kvinnor

I kväll har jag varit ute och lämnat lappar i 100 brevlådor här i byn. Hade ingen aning om hur många hushåll här finns, men det är gott fler än 100 vet jag nu...
Inbjudan riktar till sig till alla kvinnor, damer och tjejer. Alla åldrar. Naturligtvis är även tidigare kunder välkomna.

Denna inbjudan gäller naturligtvis även er läsare!


Inbjudan till alla kvinnor

Hej!

Jag vill ge Dig möjlighet att bekanta dig med min bisyssla och dess produkter därför inbjuder jag dig till vår lilla stuga. Jag kommer att presentera en s.k. Behåskola där du får lite bra råd och tips om vad du ska tänka på för att hitta en behå i rätt storlek och modell för just Din byst. Du kommer också att få möjlighet att prova våra produkter. Givetvis inget köptvång.

Vad är det då jag erbjuder?

Jag säljer underkläder för både kvinnor och män. Vårt storleksutbud på behå sträcker sig från stl. 70-130 i omfång och kupstorlekar från A-M. Bikinis finns i stl. upp till E-kupa. Kalsonger i flera olika modeller och färger från stl. S- XXL. Bodys och korsetter finns också.

 

Vad säger du? Tycker du det låter spännnade?

Boka in en kväll hos mig! Ta gärna en väninna eller två med dig med meddela mig hur många ni blir samt vilken kväll ni vill komma. Jag tar emot högst 10 personer / kväll.

Följande kvällar finns att välja på:

Onsdagen den 15 juni kl. 19-21

Måndagen den 20 juni kl. 19-21

Tisdagen den 28 juni kl. 19-21

Plats: Hasselvägen 8 i Kyrkhult. (Grå timmerhuset.)

 

Anmälan om deltagande görs på tel.070-2832905.

Hoppas vi ses!

Vänligen

Cecilia Magnesjö

Oberoende återförsäljare av PXC Underwear

Vill du hellre ha en visning hemma? Kontakta mig så löser vi det! Som värdinna har du minst 20% rabatt på ett set. Under juni-augusti deltar du dessutom i en utlottning där du kan vinna fina priser, bl.a. presentkort på hotellövernattning, biljetter, och restaurangbesök.

 


Kommentarer
Postat av: Jeanna

Jag hoppas att det går bra med visningarna!

2011-06-13 @ 21:30:37
Postat av: Jenna

Åh jag hade velat komma! kommer hem i morgon kväll kl 19... åker hem igen på söndag..

2011-06-19 @ 20:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0