Jodå

Det händer visst saker. Men blogga hinner jag inte med.
Måste skaffa mig rutiner. Bättre rutiner. Och så önskade jag att Lukas sov mer än han gör nuförtiden. Innan sov han ofta en bra stund efter dagis men numera vaknar han när vi går hem (han brukar sova i vagnen när jag hämtar honom) eller så har han redan vaknat och har fullt upp med att leka när jag ska hämta honom och då vill han nästan inte gå hem.
En sån där tavla där man skriver ett planeringsschema vore bra. Vi har en sån- nästan. Men man ska GÖRA också och inte bara skriva.

Vad har då hänt sen sist?
Det känns som att jag bara städar och plockar på vardagarna. Lagar mat och kommer ingenstans. Sen vid åtta nån gång, strax därefter, när Lukas somnat då hamnar jag i soffan och sitter där i två timmar innan vi stuper i säng. Man kanske skulle sova mindre men då funkar jag inte så det är inte heller nån bra ide´.

Jag har iallafall kommit igång lite med träning. Varit ute och gått i en timme de senaste lördagarna, dansat non-stop i två timmar i onsdags. Tränat på orbitreken och lite styrka på det. Har haft lite lagom träningsvärk och känner att det ger lite bättre flås. Naturligtvis känns/syns det inget på kroppen men så länge jag dricker Oboy så lär det väl inte göra det... :-)  (Alltså, jag dricker inga mängder...det handlar om ett glas då och då... kanske varannan dag... Så det är nog inte BARA Oboy som gör mig småfet. :-)  Finns så mycket annat gott som också slinker ner.)

Vi har varit hos folk och ätit...
För någon vecka sen bjöd vi hit ma & pa en torsdagskväll på lite spontangrillning. Hade tinat en av sommarens flintastekar som legat i frysen och den hamnade på grillen med lite korv... Frysgrader ute men vad mysigt det ändå var att grilla. Vi åt inne naturligtvis.
Sen samma vecka, på fredagen, när jag jobbade, skickade mamma ett sms och undrade om vi ville komma och äta plankstek på kvällen. Öh? "Har påven hatt???" Så det blev en delikat middag i Jämse då...

Denna helgen som gick var vi i Gungvala och firade Jeannas födelsedag. Det blev fest med trerätters middag och än en gång hade vi fått alla smakbegär uppfyllda. Kolla in maten på hennes blogg...

Sen har vi hunnit med att gå på aktion och införskaffa oss en underbar matta som höjde alla positiva faktorer i vårt tv-rum . :-)  Dessutom känns hela rummet mer välkomnande och ombonat, plus att det är naturligtvis inte så kallt på golvet.
Helgen som gick plockade jag undan julen, på riktigt. Innan hade jag bara plockat bort alla tomtar och stakar och stjärnor och samlat dem i en liten hörna... Nu stoppade jag undan dem på riktigt och bar ut alla julsakerna i uthuset där de får stå tills nästa år... På tiden, eller hur?

Visst har jag hört att det är mycket kalor...

Visst har jag hört att det är mycket kalorier i mjölk men jag har ändå inte hängt upp mig på det. Men igår kollade jag på mjölkpaketet och det är ju 45 kalorier i 1 dl mjölk- 1.5%-ig. Ett glas innehåller mer än en dl. Och jag gillar inte mjölk. Så varför gnäller jag? Jo, jag dricker oboy. Och visst, då är nog inte mjölken den stora boven. Men min tanke är ändå att jag får i mig nyttiga saker från mjölken. Men det gäller visst inte när man är i min ålder..? *************************** Det blir aldrig riktigt bra när man skriver inlägg via mobilen. Sammanhanget blir helt puckat och jag får inte fram varken budskap eller funderingar riktigt. Det här lät ju helt snurrigt.


Även den störste krigaren måste vila iblan...

bild0372 (MMS)

Även den störste krigaren måste vila ibland. Vi var i Malmö och hälsade på Tobias, Ylva och Olle igår. Åkte tåg ner för första gången. Jag trodde Lukas skulle sova en stund på tåget ner men så blev det inte. När vi sen var framme i Malmö var det en ganska trött men envis och nyfiken kille som vi försökte få att vila en stund i vagnen men det gick INTE. Väl hemma hos kusin Olle var det mer att upptäcka och absolut inte tid till vila. Men när vi satt och åt trillade ögonen sakta ihop, han sa "Laban" , mer eller mindre trillade ihop och sov två timmar. Sen missade vi tåget hem men det blir en annan historia.


"Lukas städar"

bild0371 (MMS)

"Lukas städar"


ViJag och min Jamie-cowboy i lördagens wild-west mundering. Pistolen har jag lånat av Lukas...
Fotograf Maria Dahlman.

On the catwalk?

Jodå... Vi (Jamie & jag) har alltså varit på PXC-konferens i Göteborg i helgen.
Två övernattningar, middagar, luncher och FIIIIIIIIKAAAAA! Jamie har varit "ledig" och strosat på stan, tränat, vilat besökt oss andra på konferensen ibland, små korta stunder...
Jag har lyssnat, lyssnat och skrivit och antecknat.
Vi började fredagen med att lyssna till en extern talare. Han hette...ja, vad hette han... Hans-Henrik Rammel??? Kan det ha varit...
Han var iallafall ordförande i direkthandelns förening och jag funderande på vad han skulle kunna prata om och hur kul det kunde vara...
Gubben (jag vågar nog kalla honom det, med glimten i ögat) var kul! Han hade två delar av sitt föredrag, ett där han pratade med hjälp av datorn och overheadbilder (om man nu får kalla det så idag) och den biten var underhållande! Sen hade han en annan del där han skrivit ner exakt vad han skulle säga, på 4 papper... Han läste innantill och man fick koncentrera sig för att inte sluta lyssna, även om det han sa var bra så blev det lite fel när han läste innantill... MEN! Jag antog en utmaning som han gav oss alla och det känns lite spännande. Vore jättekul om jag kunde få skicka iväg det där kortet och få ett diplom... Ska berätta mer om utmaningen en annan dag.

På fredagen fick jag frågan om jag kunde tänka mig gå modell för vårens nya kollektion. Både underkläder & bikinis. Jag tvekade och sa nej från början. Har såna komplex för min nedre halva och vill helst inte strutsa omkring inför de andra och visa upp mig. Egentligen har jag inga problem inför kvinnorna, men det känns lite sådär eftersom det sitter en del män i samlingen också.

Sen höll en tjej en föreläsning om vår hjärna och hur dåligt den hängt med i utvecklingen i jämförelse med tekniken. Vi har fortfarande en massa gamla beteenden från urmänniskan kvar och hennes föreläsning fick mig att VÅGA! En annan kvinna hade lovat ställa upp om hon slapp gå själv, så vi skulle bli två. Mitt resonemang sen blev att det ju inte skulle bli värre än att gå på stranden i bikini...

Dagen avslutades med huvudvärk, som vanligt efter en konferens... Jag hade glömt huvudvärkstabletterna hemma men eftersom Jamie gått på stan så fixade han det. Tack och lov...
Vi åt en välkryddad middag på kvällen och efter många om och men fixade de till så vi fick lite musik i lokalen där vi var så då dansade jag disco (!) i två timmar innan jag stöp i säng. Jamie gick upp till rummet före mig och han sov när jag kom upp...

Första talaren för lödagen var A som också skulle gå modell med  mig senare på eftermiddagen.
Hon började dagen med att berätta att hon opererat bort båda sina bröst eftersom hon bar på en bröstcancergen. Hon berättade också att hon fått silikonimplantat och bad oss alla berätta för kvinnor som upplevt samma sak att de som förlorat känseln i sina bröst KAN få den tillbaka. Man måste röra vid brösten och liksom dra händerna från skulderbladen och ner mot brösten, och sen underfrån och upp... Som en massage... så kan man få känseln tillbaka.

Jag blev väldigt rörd av hennes föredrag och tänkte naturligtvis att vad fasen gnäller man över egentligen. Om Hon kan utelämna sig på det viset och sen dessutom gå modell efter det, då ska det väl inte vara några problem för mig heller???

Visst var det lite pirrigt innan man skulle gå, men när man väl kom ut i rummet så släppte det ganska bra. Jag vet ju hur det är när man sitter där, man är så nyfiken på kläderna som ska komma så det är just de man tittar på- inte på figuren på hon som bär dem. Sen att där satt tio karlar som kanske tittade på annat...Ja, det fär väl va så då... Jamie var där och han sa att jag var duktig och jag fick en kram som belöning efteråt. :-)

På kvällen hade vi Wild West Tema. Alla skulle vara utklädda till något som hade med saken att göra. Måste säga att det var många snygga kreationer som kom fram.
Vi åt en underbart god barbequebuffe´som innehöll lite allt möjligt- även såna där minivårrullar som jag dillade om häromdagen!!! Menar ni att jag knaprade springrolls...??? Jajamen... Gott som attan, nu väntar ett nytt liv...

Efter middagen blev det linedanceinstruktion. Faktiskt ställde alla upp och dansade, även om vi kanske bara var hälften kvar till slut.
Jamie var himla duktig måste jag säga. Mycket bättre än jag, men det är inte så svårt att vara. Han fick t.o.m. beröm dagen därpå av VD´n på PXC. Fast då var han inte på plats och hörde, lite synd...

Även lördagen avslutades med huvudvärk för min del så vi tog det ganska lugnt och drog oss tillbaka redan strax innan tolv... Sen är det alltid så (tycker jag) att lördagen blir det aldrig samma fart som på fredagen eftersom de flesta varit uppe och härjat då och kanske druckit lite vin och öl... Och så ska man kanske köra hem på söndagen så då är det ju bra att ta det lite piano.

Konferensen avlutades redan vid tolv på söndagen. Vi stannade inte på fika utan åkte med en gång eftersm vi planerat att stanna till På Ge-kås på hemvägen. Vi hade en liten handlarlapp. Jag hade önskemål om att hitta en röd vinterjacka men det fanns inte... :-(  Fick dock ett presentkort till just detta i julklapp så det får bli till att se om de har nån snygg önskejacka på Intersport istället.

Jag hittade iallafall angorastrumpor. Det ville jag ha till mina små frusna fötter. Och så blev det lite andra bra saker, men inga kläder denna gången. Inte till mig iallafall.

I kväll har jag bokat in några visningar. Känner att jag måste komma igång igen och så här efter kongressen är alltid motivationen på topp. I vanliga fall brukar jag känna mig motiverad till både PXC och vanliga jobbet men nu vill jag egentligen bara PXC-jobba... :-)  Men just nu funkar inte det- fast det finns de som lever på det... Men så mycket tid, energi och ork har jag inte... Inte nu iallafall.

Måndag morgon. Hade så gärna haft en ledig...

Måndag morgon. Hade så gärna haft en ledig dag idag. Jag, och även Jamie, har varit på konferens med PXC i helgen. Skönt att komma hemifrån tillsammans, skönt att bo på hotell, givande konferens. Vi saknade naturligtvis Lukas men han hade haft det jättebra hos mamma och pappa. Men idag skulle man varit hemma och jobbat med PXC och gosat med Lukas.


Matlagningsprogram och bantningsreklam

Mat,mat,mat...
Nyårslöften om bantning & träning.
Nej, jag har inte gett något löfte, men jag har ju planer...

Det är nåt konstigt med samkörningen mellan liv och television nu tycker jag.
Är det fler än jag som reagerat för att det är VÄLDIGT många matprogram på TV just nu? Det här nya konceptet (väl?) Mästerkockarna finns tydligen i alla länder och Sveriges olika TV-kanaler har lagt beslag på dem allihop. Sen finns det Jamie Oliver, Per Morberg, Någon Engelsman som har Pippi på Kanin och alla andra som också lagar mat och annat gott!
SAMTIDIGT görs det reklam i alla pauser för olika bantningsprogram och kurer. Det är nåt skevt där, tycker jag.

Jag är för tillfället galet sugen på en massa mat!!! I bilen idag på vägen hem längtade jag efter de där små vårrullarna som de gör på Kinamuren i stan. De är så smaskigt goda och man kan äta hur många som helst...nästan... Matlängtan kan ju bero på hunger... Hade inte ätit så bra tidigare idag så när de pratade om mat på radion...seglade tankarna iväg... Det är massor av andra maträtter och kakor och efterrätter jag suttit och längtat efter på sista tiden men...
...Jag pratar ju om GI också! :-)

Jamie har kommit igång bra. Ganska, iallafall. Jag släpar lite efter för jag har känt att jag vill känna mig pigg och förkylningsfri innan jag går på diet. Visserligen tycker jag GI-kosten är suveränt nyttig men det är ändå en omställning för kroppen.
Denna veckan har jag iallafall ätit mindre bröd och mer frukt och bär.
Det är lite jobbigt att veta att favoriten är på McDonalds och jag skulle gärna vilja pysa dit och mysa lite med honom men det är ganska bra när man har gossarna där hemma som man ska äta ihop med. :-)  Hade kunnat stanna i stan idag bara för att haft en ursäkt att äta en El MAco istället men resan gick hemåt. :-)  Knasigt, jag vet. Man får inte gilla hamburgare, iallafall inte från Mc. Men det gör jag. Och pommes!!!! Mums!!! Men nu ska jag försöka ha lite karaktär alltså...

Känner iallafall att jag är på rätt väg nu. Känner mig piggare och friskare än på länge och jag ser dessutom fram emot en kommande händelse väldigt mycket och tror den kommer ge mig en del extra bonusenergi...

Detta är vad vi har sysselsatt oss med ida...

bild0366 (MMS)

Detta är vad vi har sysselsatt oss med idag. Eller, JAG, rättare sagt. Medan jag rullade snöklot gick Lukas omkring och åt på snögubbens blivande näsa. Att hjälpa till var helt ointressant. Jag konstaterade också att den arbetsställning man har när man rullar kloten till snögubbekroppen är allt annat än ergonomiskt korrekt.


Har sovit tio goda timmar i natt. Mår bätt...

Har sovit tio goda timmar i natt. Mår bättre än jag gjort på länge. SKÖNT! Hoppas nu det fortsätter på denna vägen. Är trött på att vara förkyld, trött, orkeslös och omotiverad.


CSI nåt

Vi bläddrade på dumburken tidigare i kväll.
Allt som hastigast stannade vi på nåt CSI avsnitt där de just fångat The Bad Guy och han hade en massa skit för sig. Han hade kidnappat en flicka, gett henne nåt medel och sen förgrep han sig på henne. Hon dog av medlet han gav henne p.g.a. att hon hade nån medicin i kroppen. Och under tiden så förgrep han sig på henne...

Alltså..... Det var TV. Men jag VET att det finns de som genomlider sån skit på riktigt. Jag blev så himla ledsen av att se det där lilla klippet och så arg och illa berörd. Fy Fan för sånt skit säger jag bara. Och jag svär Aldrig, ska ni veta. Men där och då, när jag såg det, vällde det upp en otrolig avsky inom mig. Usch. Det finns inte straff nog för såna människor. Det är helt oförlåtligt i mina ögon. PUNKT SLUT.


Jesus i windowsmiljö- del två

Jag fick en julklapp med en julkrubba, precis en sån jag ville ha!
Den är placerad i burspråket, precis där jag hade tänkt mig, och en fin stjärna lyser över Jesusbarnet där han ligger i sin krubba.
De tre vise männen har väl kommit dit idag när det är trettondag- det är väl därför man firar trettondagen???
Men min fundering idag är- vad hette de? Det har man väl hört?
"Googla" skulle Jamie säga, men googla... det är så bövla trisst.

Trettondag 2011

Det hade kommit mer snö i morse när vi vaknade. Blåste gjorde det också. Och snöade fortfarande. På sne.

Jag kan ändå inte hjälpa att undra vad de i norr egentligen tänker om oss här nere i söder när det utfärdas en klass-ett-varning då det ska komma 10 cm snö!!!??? Det är väl pinsamt?

Hursomhelst.
Jag hade bstämt mig för att Idag Ska Jag Ut och GÅ! Och så blev det. Tog en 45-minuterspromenad i slirigt väglag och konstaterade att mina nästa skor ska vara lite mer mönstrade i sulan så greppet blir bättre. :-)
Det var, trots snöandet, skönt att få komma ut.
Det blev några småtag med snöskyffeln innan jag gick in...
Ringde farmor som hade bjudit ner oss på middag i eftermiddag och meddelade att nu var vi alla pigga och glada och skulle komma hela familjen.
Går upp på ovanvåningen och där sitter Jamie och är...Dålig...
Här vänder sjukdomarna snabbt.

Det blev jag och Lukas som åkte till Kylinge och avnjöt trettondagsmiddag med kött och potatis, sådär gott som det bara kan bli när farmor Iris gör det... Ma, Pa, Tobbe; Enikö & Emmie var också där... Trevligt. Fick höra en rolig nyhet också som jag ska framlägga som en gratulation här på bloggen när jag känner att det är lämpligt. Men Grattis till någon som känner att det kan passa personen i fråga! :-)


Mysmorgon i plural

Jag hade mer att berätta igår men eftersom jag skrev på telefonen tog antalet tecken slut så jag får fortsätta idag istället.
Lukas och jag vi har våra små mys-stunder de mornar vi har sovmorgon.
Mitt schema är lite varierande och ibland börjar jag tidigt kl. 8, ibland senare, vid tolv.
I tisdags hade vi sovmorgon. Vid kvart över åtta sitter vi och äter frukost när min mobil ringer- det var Chefen! Han frågade hur det var, antagligen eftersom morgonhesrösten inte ännu hade försvunnit. Jag sa att det var bra. Han sa att de saknade mig på jobbet och jag fattade med en gång att jag tagit fel på mitt schema. Jag skulle börjat kl. 8! Oups! Jag lovade att komma så fort jag kunde och ringde dagis och berättade att vi var på väg men skulle äta frukosten klart först. Jag var på jobbet kl. 10...
Bästa mamman i världen (min) ställde upp och hämtade Lukas på dagis så jag kunde jobba in mina missade timmar på eftermiddagen.

På onsdagar har jag dock alltid sovmorgon så där är det inget att ta fel på...
Igår mös vi som vanligt. Lukas fick plötsligt för sig att han ville ha vatten och det fick han.
Sen, när jag är på toa och fixar mig lite, hör jag hur Lukas hostar inne på kontoret. Mycket. Och sen låter det ...blött...
Jag gick ut till honom och han blev så ledsen, han hade kräkt. Det var ju bara vatten som kom upp men han blev nog lite rädd eftersom han inte kräkt tidigare. Jag antog att kräkningen hade att göra med hans hosta eftersom den var ganska "rosslig".

När vi åt frukost hände samma sak igen. Grov hosta och sen en uppkastning. Mindre trevligt vid ett frukostbord. Jag började undra om han var dålig i magen eller om det var hostan.

Efter ett tag fick han mer vatten att dricka och en bulle. Det gick bra och han fick behålla det. Vi lekte ett tag innan jag körde och lämnade honom på dagis och sen körde till jobbet.
Jag kom till Hemsjö sen ringde de från dagis. Då hade det hänt igen. Bara till och vända och köra hem. Blev inget jobbat då inte.

Vi var ute och skottade lite när vi kom hem. Bara en liten stund. Lukas verkade lite småloj och vi gick in. Han gick välvilligt med på att gå och lägga sig med en gång och sen sov han ett bra tag.
Efter att ha fixat lite smått slängde även jag mig på soffan. Som vanligt ringde det en försäljare och väckte mig i min skönhetssömn. Är det konstigt att man ser ut som man gör? Man får ju aldrig sova i fred!!!!! :-)
Vaknade i morse vid halv sex och hade inge...

Vaknade i morse vid halv sex och hade inget annat val än att gå på toa. Smög sen tillbaka till sängen igen i hopp om att kunna somna om eftersom onsdagar innebär sovmorgon för min del. Kunde inte somna om, låg och vände och vred och funderade starkt på att öppna fönstret. Tyckte det var så varmt. Ändå har vi ingen värme på i sovrummet, men i samband med de där kalla nätterna som var för några veckor sedan, bytte jag till ett tjockare täcke än mitt sommartäcke men nu är det för varmt när det bara är nollgradigt ute. Det är hopplöst att vara het i sängen! :-) Skulle aldrig kunna DELA täcke med någon annan... Somnade ändå om vid sju och fick sova en halvtimme innan Lukas vaknade.


Nu när jag klär av mig i kväll ser jag att...

Nu när jag klär av mig i kväll ser jag att jag fått en sitt-ring på magen. Det innebär ett streck från den ena till den andra sidan, ett veck som blir av att magen viker sig när man sitter ner. Alltså... Jag måste ta tag i GI-kosten. Eller stå upp. Godnatt.


Coola killen

bild0362 (MMS)

Coola killen


Luciafirande på DagisJag lovade lite bilder från Luciafiradet på Dagis.
Lukas sitter här med nästkusinerna Ronja & Pontus.
Han ser så himla liten ut här, tycker jag. Men det är kanske lite morgontrötthet som gör det.
Lite synd att det inte blev bättre bilder. Skärpan är helkass... Kan inte bara skylla på en dålig kamera, fotografen måste ju också göra ett bra jobb. Jag får väl ta en kurs hos Jeanna. :-)

Jag har tagit några bilder till, men med hänsyn till andra barn och deras föräldrar publicerar jag inte dem här. Hoppas dock det är ok med Anne & Jens att Ronja & Pontus fick vara med på ett par hörn här...

Decembermorgon

Jag har använt min kamera även om det inte kommit in några bilder här på bloggen.
En morgon i decmeber, den 16:e var det visst, tittade fröken Sol fram och belyste vårt kyrktorn här i byn.
Jag hade fullt upp med att hinna leta upp kameran och hitta ett bra ställe att få en bra bild av det hela, utan att behöva lämna huset innan ögonblicket försvann.Dessutom ringde telefonen just som jag höll på att föreviga detta vackra ögonblick och därmed försvann faktiskt en del av det vackra ljuset. Men ni kanske kan se en skymt av det fina jag såg..?
I annat fall så finns minnet hos mig och jag blir påmind om det när jag ser bilden.


Gott Nytt År!

Lite sent kanske, men varför säga God Fortsättning när det är den tredje januari? Då tycker jag fortfarande man har rätt att säga gott nytt år.

Det blev ett gott slut på 2010 för oss iallafall.
Vi firade nyår här hemma med några vänner och vänners bekanta. "Dina vänner är mina vänner" som man sjunger i visan. :-)
Vi bjöd på plats och dricka och bad gästerna ta med sig två rätter per par. Det blev en buffe´ som hette duga.
Jag gjorde en potatisgratäng, några små lökpajer, mini-skaldjursfrestelse och de godast bacondadlarna som finns. Inte lätt att fatta vad jag pratar om om man inte smakat men jag får lägga ut recept på lite saker sen så kan ni själva testa.
Gästerna hade med sig laxfile´, baconlindad kycklingfile´med exotiska frukter, fläskfile med limesås, sallad, laxrullar med någon ostfyllning, ostbricka, ostbollar och glass med fruktcoctail och grädde... Ingen var hungrig efter denna måltiden (hoppas jag inte...).
Kvällen gick fort tycker jag. Det är så numera. Måste vara att man har roligare på nyårsafton nuförtiden än vad man hade när man var yngre. (Hmmm...jodå...) (Vissa av er fattar den kommentaren, ni andra får väl se om det kommer någon förklaring, nån gång, i framtiden.)
Tolvslaget tillbringades dock inomhus eftersom det regnade ute! :-(  Jag hade iochförsig antagligen ändå stannat inne eftersom Lukas hade somnat och jag visste inte hur han skulle reagera på smällarna. Men, han sov hela tiden.
Vi hade ingen nyårstårta. Man brukar vara sååå mätt vid tolvslaget att man ite orkar äta tårta tytcker jag. Men... I år skulle jag nog nästan vilja haft en tårta! :-)  Galet, men så kände jag. Hoppas inte nån av gästerna kände likadant!!!

Nyårsdagen var en lat dag. Vi plockade undan efter nyårskvällen, för övrigt tillbringades dagen på soffan eller på golvet, lekandes med Lukas. Han tjatade hela dagen om "Åka bil, Åka bil" och "Mormor" men vi stannade hemma hela lördagen men tog en runda med bilen på söndagen istället.

Jamie stannade hemma men Lukas och jag tog en tur till Jämshög. Därifrån reste vi vidare ner till Kylinge och hälsade på farmor en stund. Hon verkade pigg och glad och det var ju skönt. Lukas hade upptäcktsfärd i hela hennes lägenhet. Det blir inte mycket ro när man har honom med sig.

Idag har det varit jobbedag igen. Lukas har varit på en annan avdelning än den han brukar vara på, på dagis, men det funkade jättebra. När jag sa Hej Då så vinkade han med hela handen och sen var det inte mer med det. SKÖNT!

Min stora plan för dagen var att ta en promenad i kväll, men Jamie bad mig att inte gå iväg. Händer inte ofta, men han la huvudet på sne så snällt så jag stannade inne. Han tyckte nog det var lite dårskap också att skulla ut och gå när det är isgator överallt och det kan jag hålla med om. Men min kropp skulle må bra av lite frisk luft. Tror det är för lite av den varan som gör att jag aldrig blir av med alla förkylningar. Idag har jag frusit till och från hela dagen och det är så himla trisst. Jag är dessutom trött och allmänt orkeslös och saknar motivation över huvud taget. Ett stundande event kan förhoppningsvis ändra på detta...

Ja, God fortsättning alltså, Gott folk!


RSS 2.0