Lördag innan kvällen

Det var konferensdax i lördags. Min "tjej" från Karlskrona skulle också dit så hon skulle komma hit på morgonen så vi kunde åka tillsammans.
Det var kallt som tusan på morgonen och snön som fallit kvällen före hade frusit på och det var ganska halt på de små vägarna. De stora vägarna var däremot fina. Vi kom iväg lite senare än jag hade tänkt men vi var ändå i god tid i Halmstad. Ända tills jag körde fel, precis vid hotellet. Och när jag skulle vända gjorde jag den stora tabben att köra ut på motorvägen... Fick köra ett par mil innan det fanns en avfart där vi kunde vända.
Tre minuter innan konferensen kom vi till lokalen där vi skulle vara.

Konferensen var bra!
VI hade genomgång på HemInfo, Principer & Filosofier inom PXC (Var ett tag sen jag hörde det senast så det var bra...), prisutdelning (Alltså, jag är sugen på ett diplom...måste jobba mer!!!) och så hade vi produktgenomgång och hur man skulle kunna komplettera en startkollektion på ett bra sätt. Kanonbra konferensämnen tycker jag.

Fick även reda på en helt underbar sak som jag dessvärre inte kan berätta ännu, men det är en dunderhit för storbystade kvinnor.... :-)  Det kommer bli fler snygga produkter i kollektionen framöver... :-)

Plus att jag fått ett stort uppdrag. Eller vad man nu ska kalla det. Kan inte berätta mer än så just nu eftersom inget är klart ännu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0