Vad vi har gjort sen sist, del 2

Torsdagen gick åt till att plocka upp saker. Vi gjorde ett par tappra försök i att montera upp de grindar vi hade köpt men de PASSADE naturligtvis inte!!!! :-)  Jovisst hade vi mätt här hemma men...det är vissa saker man glömmer att tänka på. Att det finns ett räcke som tar emot t.ex. Så grindarna fick packas ner igen. 

Jag gick omkring med en smärre huvudvärk hela dagen. Kanske till följd av lite dåligt matintag och framför allt dryck föregående dag.

Min rygg kändes faktiskt bra hela dagen i Ullared. Tack och lov för det. Men väl hemma igen har den åter börjat spöka. Funderar på om det är det hårda klinkersgolver i köket som sätter sina spår? Går med inneskor a´la´- Foppa-kopia nu så får vi se om det hjälper nåt.

Monica kom hit på kvällen och hjälpte till att stycka rådjuet som Jamie fällde häromkvällen.  Eller rättare sagt- hon gjorde allt jobbet själv... Sen avslutade vi kvällen med att grilla... Det var gott, trots att jag brände köttet ganska rejält!

Fredagen kom. Jamies sista semesterdag! Han har varit hemma i totalt sju veckor nu!!! Det har varit jätteskönt! Känns som att det kommer bli konstigt nu när han ska börja jobba igen. Men ändå behagligt på nåt vis! Skönt att komma in i vardagen igen. Kanske man kan få lite rutiner på livet igen? De hade en diskussion om just det på radion i morse, att man faller bort från rutinerna under semestern och sen hur skönt det är när rutinerna faller tillbaka på plats igen. Jag håller med om det. Jag är definitivt en rutinmänniska...

Är t.o.m. en sån där som användert samma toalett om man t.ex. övernattar på en camping, eller om man är på konferans någonstans... Är det fler än jag som är såna? Lite knäppt va? Precis som om man känner sig hemma på ett visst dass, även om det som finns bredvid ser likadant ut!

Vi tog en tur till Karlshamn i fredags. Hade en lång lista på saker vi behövde (trots vårt beök på Ge-kås). Vi åkte till Leksakshuset för att kolla på grindar. IGEN! Och även bilbarnstol. Konstigt. Detta var vårt andra besök i den butiken då vi kollat på just dessa produkter, men ingen kommer och frågar om man vill ha hjälp. Vi hittade inte vad vi ville ha, så vi gick över till Miljö istället.

Där hittade vi förlängare till just den grinden vi hade köpt i Ullared. Grinden fanns alltså där också- precis samma grind, till det dubbla priset...

Och så hade de andra enkla trägrindar som gick att kapa till lämlpig längd så det blev tre såna också. (Försäljaren blev näst intil lite chockad när jag sa att vi ville ha tre stycken! ”Vi har många trappor” motiverade jag det med.)

Sen pös han iväg för att leta fram så många grindar vi ville ha... Men vi kände oss inte riktigt klara och stannade kvar och kollade på barnstol också, så efter ett tag kom han tillbaka och undrade om vi ville ha mer hjälp... Jodå, vi fick en bra beskrivning av stolarna de hade och hur de funkade och lite allt möjligt...så det blev en bilstol också.

Han hjälpte oss även att montera in den så det eländet slapp vi pilla med själva. Lika bra det, tror jag...

Väl hemma blev grindarna monterade efter en stund och det kändes så skönt att äntligen fått fason på det! Nu kan man ha Lukas på ovanvåningen och pyssla omkring med lite göromål utan att behöva ha full koll på honom hela tiden, eller att stänga in oss i ett rum..


Kommentarer
Postat av: Jeanna

Vad skönt att det löste sig med grindarna!

2009-08-23 @ 15:59:22
Postat av: Cissi

Ja, ÄNTLIGEN!

2009-08-24 @ 08:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0