Vad vi har gjort sen sist, del 1.

Söndag morgon.

Jag har...

Alltså, morgon... det är nu klockan halv elva det. Fast jag steg upp vid sju så är det fortfarande morgon i mina ögon och min hjärna.

Jo. ...jag har just varit ute och gått en runda med Lukas. Solen skiner- det börjar bli varmt. Daggen håller på att torka bort från gräsmattorna. Jag gör ett försök i att sitta ute och skriva idag. Det funkar egentligen inte så bra för det är svårt att se på skärmen här ute. Jag envisas naturligtvis med att sitta i solen...

Det var några dagar sedan jag skrev senast. Känner mig tråkig för det. Har haft lust att berätta för er vad jag håller på med men det har varit fullt upp!

I onsdags var vi i Ullared. Ni som kikar på Jeannas blogg visste redan det, har inte hunnit berätta det själv bara.

(Åh! Jag har en keps på mig- inte ofta man ser mig i keps- som jag köpte när vi var i Thailand för...tre år sedan?...och den luktar fortfarande Thailand! Fick en doft av den i näsan nu... Tänk vad en doft kan göra med minnet...)

Tillbaka till livet!

Ullared var det ja. Vi lämnade Lukas hos mamma och pappa redan i tisdags kväll för att kunna köra iväg utan att behöva fixa med honom på onsdagsmorgonen. Så konstigt det kändes att komma hem på kvällen. Alldeles tyst och konstigt. Vore väl märkligt om man inte skulle sakna honom?

Jag hade trott att det inte skulle vara så mycket folk i ”Ullared”. Vecka före lön. De flesta har börjat jobba igen. Barnen har börjat skolan. Inga barnbidrag eller pensioner som är utbetalda i dagarna... Men ack så fel jag hade! Det var fullt av folk! Men inte så pass att man behövde köa för att komma in eller ut...

Det blev en hel del handlat. Vi började med att köpa sakerna till Lukas. Två grindar och overalller och andra kläder. Vi köpte kläder i alla möjliga storlekar. Måste kolla över vad och hur mycket... Det blir så mycket raffs och plocka ner i vagnen och man har ingen koll på vad som hamnar där till slut.

Har däremot konstaterat att vi glömde kolla/köpa skor och strumpor och ett underställ i rätt storlek. Leksaker blev det en del. Vi har knappt köpt några leksaker till honom alls så nu köpte vi några stycken såna där saker som spelar och har sig. Han har fått en av dem nu...vi får portionera ut dem lite allteftersom.

Efter Lukasinköpen tog vi en lunchpaus och sen återupptog vi shoppingen igen. I andra rundan blev det mycket saker till hemmet. Damkläder fanns det inte mycket som var nåt att ha! Jamie däremot köpte en snygg skinnjacka. Jag hittade några typiska Cissi-tröjor på herravdelningen och ett par på sportavdelningen hos damerna, men någon snygg jacka som jag hade hoppats på fanns det inte. Däremot blev det en ny varseljacka som kan vara bra att ha till höstpromenaderna.

Känner att en tur till en stad med lite modebutiker vore nog inte fel. Känner mig så kollosalt tråkig i klädväg för tillfället. Men frågan är om det inte är sån jag är!? Linnen och jeans varje dag . Jag trivs i det. Frågan är om det är för att jag inte hittar nåt annat i garderoben, eller för att det är jag?

Nåja, jag skulle iallafall vilja ha nån snygg överdel som känns lite luftig. Nån paisleymönstrad tunika med lite rysch ouch pluffs och pysh... J  Och nya jeans. Igen.

(Känns som att jag kom ifrån ämnet där...)

Efter att vi hade fyllt (toppat!) varsin vagn med diverse attiraljer och Jeanna, som också var med, likaså, var det dags att bege sig till bilen. Oj! Skulle vi få plats med allt? Vi fick fälla ett säte och stuva in pinal efter pinal. Vissa saker var definitivt skrymmande som t.ex. en babygunga, flera lampskärmar, en papperskorg, blomkrukor och en stor korg... Men efter en del fixande så gick det. Vi gick ner en runda på NetonNet också efter det men det blev inga inköp där...

Vi var hemma på Hasselbacken igen vid elva. Hittade en närmare väg när vi körde hem så den ska vi köra upp  till Ullared nästa gång... Ryd, Alvesta, Värnamo och sen 153:an bort. Vi tjänade nästan 30 minuter på det.

Mamma och pappa hade kört hit med Lukas. De såg ganska trötta ut när vi kom hem. Lukas sov, naturligtvis... Jag som hade längtat efteratt få krama om honom och prata lite fick vänta tills morgonen därpå.


Kommentarer
Postat av: Jeanna

Hihi, ja jösses vad mycket det blev på Ullared! Och jag som bara skulle ha tyg, gardiner och lampskärmar...äh, nej...blev visst väldigt mycket mer, men men. Jag är imponerad på erat stuvande måste jag säga!

2009-08-23 @ 12:14:41
Postat av: Cissi

Stuvande och stuvande... Tycker det blev tryckande till slut!

2009-08-23 @ 12:17:02
Postat av: Jeanna

Hihi, okej...tryckande da! ;o)

2009-08-23 @ 15:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0