"Jag har en plan"

Sitter här i ett hus som håller på att vakna. Funderar på dagens planer.
  • Vi var och hämtade 454:an och släpen igår. Planen är att vi ska ta hand om skräpet som blev när vi rev ut bastun och matkällaren. Ska bli skönt att få bort det. Det luktar lite unket. Och så är det en massa spikar som sticker upp som man kan göra sig illa på. Inte så bra.
  • Det finns tvätt som behöver sorteras och hängas in
  • och två toaletter som behöver städas.
  • Om jag hinner tänker jag köra ner till stan och städa av lägenheten en sista gång. De nya ägarna tar över på måndag och visserligen är lägenheten flysstädad men det var över en månad sen så där är nog lite dammigt nu.
  • Har behov av att beöka en lampaffär. Tror jag ska ta en tur till Ljus Och Miljö i Asarum. Vi har en konstig lampa i tvättstugan som vi behöver en ny lampa till. Det värsta är att den gamla råkade falla i golvet igår och jag vet inte om den klassades som en energilampa, eller som ett lysrör. Vilket som är ju direkt hälsofarligt, om jag fattat saken rätt. Den gick sönder... Och om det nu var en energilampa så har jag hört att man ska vädra friskt i rummet... Och om det var ett typ av lysrör så innehåller den väl cancerogena ämnen när den är förbrukad och hur kul är det???
  • Har en bit paj över som kanske arbetskamraterna skulle uppskatta att få till kaffet i eftermiddag.
  • Måste ringa tre samtal... Kanske fyra.
Sädär ja. Nu har pojkarna där upp vaknat och kommit ner till mig... Lukas försölker hjälpa mig att skriva dagens blogginlägg. Jag har redan sagt ordet "Nej!" flera gånger... Det är numera det mest förekommande ordet här hemma tror jag... Och jo, Jamie säger det lika ofta som jag... :-)

Kommentarer
Postat av: Jeanna

Du/ni har att göra med andra ord.

Hihi, lilla "nejpojken" så så han är... Ge honom en stor kram och puss från mig!

2009-08-13 @ 10:03:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0