Suck, rubriktorka.

Jag har tränat en liten stund nu på förmiddagen. Skönt! Jag känner att jag behöver komma igång med att träna igen, känns som att hela kroppen har rasat ihop de senaste månaderna. Känner det i synnerhet i ryggen och axlar/nacke.
Mitt viktminskningsprogram har helt gått åt skogen. Ett tag låg jag bra till att nå mitt mål men efter att ha varit nere på 68 kg ett flertal gånger, och lika många gånger hoppat upp till 72 kg igen så känns det som att jag får komma på nåt nytt. Vad sägs om sunt förnuft och ett vettigt leverne?
När jag stod där och trampade på maskinen så susade ganska många tankar genom huvudet. Saker som jag tänker att det vore kul att skriva om här... som vanligt är det mesta som bortblåst nu.

Det kommer att bli en resa till Ullared den kommande veckan. Ser verkligen fram emot det. Först och främst är vi i behov av kläder till Lukas och grindar till trapporna. Sen kommer det antagligen och med alla säkerhet att bli en del bra-att-ha-saker till huset. Vi har skrivit en lista på saker... Precis som det står på Ge-Kås hemsida att man bör göra... :-)  Sen kommer det troligtvis även att bli en del piff-saker till hemmet. Hoppas faktiskt på att kunna hitta en del sånt som kan hjälpa mig att sätta den där personliga prägeln här hemma. Vidare hoppas jag hitta nåt snyggt klädesplagg till mig själv. Vore skitkul om jag kunde hitta ett par jeans... (Ha-ha-ha...tror jag på det själv eller???) En ny vinterjacka skulle jag också vilja ha. En i ull, gärna turkos. Lite snygg och tuff sådär. Vi får väl se vad det kan finnas.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Har provat sms:a dig igen.. men måste ha fel nr.. du har inte fått det va? Micke o pappa satt o funderade igår på va whiskeyn hette som de fick hos er i karlshamn.. väldigt rökig sa de att den var..

2009-08-15 @ 11:50:01
Postat av: Jeanna

Tack för att ni frågade ifall jag ville med till Ullared. Vet intre riktigt vad jag är i behov av. Mest inredningssaker. Gardiner och lampor ska jag hur som helst leta efter sa,t dåsana där fat vi pratade om.

En turkos jacka hade varit snyggt till dig!

2009-08-15 @ 12:57:08
Postat av: Hanna

Vi va på Ullared för ca 1 månad sen.. de har rätt mycke roliga leksaker som är billigare än på andra ställen.. o sen tycker jag att de hade en del pojk kläder, som alltid mer än flickkläder.. hoppas ni hittar nåt!

2009-08-15 @ 15:32:53
Postat av: Cissi

Låter bra! Lite leksaker till lill-killen vore inte fel. Finns kanske leksaker till den store också...Antagligen!

2009-08-15 @ 17:49:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0