Seg i hu-ett

Oh!
Det blir definititv ingen dans i kväll! Jag sitter i soffan framför tv´n. Jamie kollar på nåt...vet inte vad. Jag underhåller mig med datorn. :-)  Har haft en BRA dag!!! Fått en del gjort... Städat bägge bilarna. SKÖNT! Nu vill jag tvätta dem också. Och polera. Är på tiden. Får se om jag hinner med det...nån gång... Innan vintern är här. Jodå, det ska väl lösa sig.

Jamie har varit duktig. Kört en runda med gräsklipparen. Tyvärr funkar ju inte uppsamlaren så vi fick kratta gräsmattan efteråt för det låg stora tussar med gräs överallt. Sen tog han tag i lite annat fix... Bl.a. högg han ner körsbärsträdet vid fornstugan och även en del syrener och nån liten bok. Blev jättebra! Nu ska vi bara få bort allt ris så man ser hur det ser ut utan träden och buskarna. Idag försökte jag faktsikt ta några foton men kameran strejkade naturligtvis så vi får se om det kan bli bilder en annan dag.

I kväll har vi grillat, åter igen. Denna underbara sommarsysselsättning som man bör åtnjuta så ofta man kan. Idag kom mamma och pappa på besök. Nice, nice, trevligt. Jag har syndat med ett par glas rött vin (ÅH så gott!!!) och lite Baileys till efterrätt. Mums! Var länge sen jag drack sååå god baileys sist! Nu har man väl klantat till sina kurvor igen...
Nu längtar jag verkligen efter sängen. Hoppas Lukas sover längre än till 07:15 i morgon. Idag har han inte sovit mycket alls...

Kommentarer
Postat av: Jeanna

Låter som att ni hade en trevlig lördag med massa sysslor och god mat och dryck!

Ursäkta att jag ringde och terroriserade din stackrs sambo, men Systeryster blev så jäkla uupspelt under gårdagen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Hm, är det skumt att jag först ringde Jamie och Chrisse efter det?

2009-08-02 @ 15:41:32
Postat av: Cissi

Det är lugnt!

2009-08-02 @ 21:30:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0