Rastlös i solen

Jag satte igång diskmaskinen och en maskin tvätt. Lukas sov. (Sover) Och ute strålar solen. (Nu bytte jag tempus hux flux- men det går väl bra att läsa ändå?) Eftersom jag har suttit inne hela veckan tycker jag att jag kunde unna mig en stund i solen tills Lukas vaknar igen. Har legat där i en timme nu men nu har rastlösheten tagit över. Började med att läsa i boken som jag påbörjade igår- den har börjat bra iallafall... men sen när jag snurrade runt och la mig på rygg la jag ifån mig boken och så började tankarna snurra istället. Och nu vet jag så många saker jag vill göra och behöver pyssla med att det finns inget slut på det.
Det blir en tur söderöver idag. Ner mot Gungvala och kankse till stan. Tänker eventuellt ta en runda till stadens torg idag istället. Vore kul med lite blommor...
Behöver också besöka min lägenhet för att rensa innanför dörren. Antar att det ligger tre veckors reklam där. Minst. Och så har jag lovat Simon några flyttkartonger också... Vore skönt att bli av med dem. De står just nu i garaget och tar plats för min bil som annars skulle kunna stå där i skuggan och ha det svalt och bra. Hmmm... så nu skrider jag till verket. Ha en bra dag gott folk! Glöm inte dricka vatten när det är varmt!

Kommentarer
Postat av: Jeanna

Ha en bra helg, familjen!

2009-08-08 @ 10:36:44
Postat av: Lina

Hej, för att få fler besökare på din blogg. Bli medlem på http://www.viraltrafik.se/?Imaginary87

riktigt bra tipps! trevlig kväll :)

2009-08-09 @ 21:49:30
URL: http://diarybyholdor.blogg.se/
Postat av: Anonym

TAck Jeanna! Hoppas du haft det bra själv.

2009-08-10 @ 21:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0