Psykande

Har suttit här på kontoret en knapp timme nu. Har balkongdörren öppen. Från klockan sju i morse är det någon som hållit på med ett röjsåg utanför. Fasen vilket irriterande ljud!!! Det är ju tusen gånger värre än någon som klipper gräset! Livet på landet? Fast man bor i "city".
Får väl stänga balkongdörren så jag slipper oljudet. Eller sätta på radion... Grr...

Kommentarer
Postat av: Jeanna

Sådana där ljud kan driva en till galenhet!

2009-08-28 @ 13:39:14
Postat av: H

Vet precis vad du menar. De få dagar det varit sol i somras o jag har lagt mig för att sola så har grannarna avlöst varann med gräsklippning. Förutom en dag när nån använde nån maskin jag forfarande inte kunnat lista ut vad det var. Den hade ett irriterande "Braooomm braooom braooom"-läte som gick upp o ner hela tiden. Lät ungefär som en motorsåg nån inte fick att fungera som den skulle..

Sv: Det låter lite intressant det där men samtidigt får man nog vara försiktig så man inte råkar ut för en oseriös terapeut. Regressionsterapi kanske det heter? Hittade en arg diskussion om det på passagen...

Det där med horoskop som inte stämmer överens är inget nytt för oss. Tror det kanske har hänt två gånger sen vi blev ihop att de har fungerat ihop.

2009-08-29 @ 15:29:20
URL: http://hypofysen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0