Kvarteret Skatan

Tidigt uppe idag.
Lukas står nog i sängen nu. Han är vaken. Och ibland låter det minsann som att han säger "Mamma!". Sen gör han ett läte också...samma läte som han gör ute när vi ser skatorna på gräsmattan. Låter lite skräningt. Precis som om han satt i halsen. Undrar om han försöker säga nåt...?

I helgen har jag målat! Lukas rum. Taket har blivit vitt och fint och så har jag målat väggarna. En och en halv gång. Sen tog färgen slut!!! Så himla irriterande. (Tänkte skrivit enerverande men vet inte hur det stavas!) Och typiskt. Men det är åtminstone så att man kan se att det kommer att bli bra när det är klart. När man öppnar dörren in till rummet är det som att mötas av solen och man blir genast mycket gladare än tidigare när man möttes av ett grått rum med svartvita fondtapeter som ser ut som en trasig tv-bild.

Nu ska jag och Lukas äta frukost. Senare idag ska distriktssköterskan komma hit och göra ett hembesök och kolla på den lille... Intressant.
Ha en bra dag folk!

Kommentarer
Postat av: Jeanna

Undrar vad lillpojken försöker få fram med sina ljud?

Irriterande att färgen tog slut men jag kan tänka mig att det blev väldigt fint med och en stor skillnad mot förra gången. (Hoppas att du har tagit/tar före och efter bilder?)

2009-08-31 @ 09:53:30
Postat av: Cissi

Japp... Man lär sig av sina misstag. Före-bilder är tagna. Tar bilder sen när det är klart.

2009-08-31 @ 13:55:57
Postat av: Jeanna

Jag ser fram emot bilderna! :o)

2009-08-31 @ 17:06:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0