I bloggträsket

Jag är lite fast i bloggträsket. Och det innebär inte bara att man vill skriva inlägg hela tiden, utan att man vill kolla vad andra har skrivit. Det är en drog i sig!

Det finns vissa bloggar som jag besöker regelbundet. Vissa skrivs av personer jag känner, andra har jag ingen aning om vilka de är. Men det känns som att man blir kompisar på nåt konstigt vis även om det naturligtvis inte är så. Ibland lämnar jag lite små kommentarer om det finns nåt att kommentera. Jag skriver inte bara för att skriva nåt- det känns lite trisst tycker jag. Sen när jag inte har nåt för mig letar jag upp nya bloggar. Kanske det är en person som låter intressant och då sparar jag adressen och besöker sidan igen.

Jag brukar klicka på "senaste inläggen" som rullar på blogg.se och se var jag hamnar. Det kan vara en överskrift eller ett bloggalias (eller vad det kan kallas) som får min uppmärksamhet och gör att jag undersöker. De mest intressanta är nästan de anonyma bloggarna. Sen  ibland är det tips på blogg.se om intressanta inlägg. Häromdagen hittade jag t.ex. ett recept som jag bara känner att jag måste testa nån dag... Åh så kul det är!

Kommentarer
Postat av: Jeanna

Känner igen mig i det där.

2009-08-07 @ 14:18:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0