Frihetskänsla

Jag har varit ute på stan i ett jobb-ärende en stund på förmiddagen. Vilket helt underbart väder det är! Jag ville inte alls åka tillbaka till kontoret och krypa in i det kyliga luftkonditionerade kontorslandskapet. Ute på stan gick folk omkring i shorts, klänningar och linnen. ÄNTLIGEN är sommaren här!
Mitt ärende bestod i att göra en besikting hos en klädbutik... Och vad sugen jag blev på att gå omkring och shoppa loss en massa! Det hade varit så kul med en ny garderob!!! Hade varit kul med en ny plånbok också- full med pengar. Hmm... det är väl därför jag sitter och jobbar i det kalla kontorslandskapet istället för att vara någon annans...


Och så den där känslan av lite frihet när man går omkring utan någon annan. Den är härlig! Missförstå mig inte. Lukas är hur go som helst, men en runda på stan på egen hand är underbart!!! Så har jag alltid tyckt.

Torget var fullt av blommor... Jag funderar på om jag ska åka dit igen nu på lunchen för att se om jag hittar nåt fint att pryda våra tomma fönsterbänkar med. (Ja, alltså, det var blomsterförsäljare där. Jag knycker inte kommunens blommor som står på torget... Det lät nog så! Ha!) Men det är väldigt skönt att bara lägga sig här ute i solen när man ätit klart och slappa en liten stund tills man ska börja jobba igen... Vi får väl se hur det blir.


Kommentarer
Postat av: Jeanna

Vilken syn det hade varit, att se dig stå och slita blommor bland planteringarna på torget! Hihi.

2009-08-07 @ 12:55:29
Postat av: The Golden Mic - Only RnB

Kika gärna in http://thegoldenmic.blogg.se

2009-08-07 @ 12:59:01
URL: http://thegoldenmic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0