Tisdag 8/5

Ibland blir rubriksättningen väldigt simpel. Fantasin tryter och jag känner att inlägget bara kommer vara en dagboksanteckning om vad vi hittat på idag.
Lukas sov länge. Antagligen eftersom han aldrig sov middag igår. Därför skippade vi dagis och när jag frågade vad han ville göra och han svarade "Gå till Församlingshemmet." tyckte jag det lät bra.
Det är kul att han föreslår det tycker jag. Vi har varit där flera gånger nu då det bara varit vi där- visst- det är jättesynd och trisst att ingen annan kommer dit, men det blir ändå lite speciellt för oss som är där. :-)  Miljöombytet för det första. Man kan inte hålla på att städa när man inte är hemma. Det blir en del prat med Anita och så leker man med barnen. Jättebra!!!

När vi skulle gå hem föreslog jag för Lukas att vi skulle åka till "morfars verkstad" i Kylinge och hämta några rör... Han började genast prata om morfars truck.
Så blev det- en tur till Kylinge för att hämta några tegelrör som Jamie har för sig han ska bygga ett vinställ av. Sen hem till Jämshög för att umgås lite och få med mig en vattenpump hem. Vi (Jamie) har planterat en massa grödor i trädgårdslandet och en kvälls vattning innebär ca: 100 liter vatten. Det blir en dyr grönsak innan sommaren är slut. DUMT dessutom när man har en egen brunn på tomten som inte används. Dessutom är det rör dragna så det ska kunna gå att använda vattnet på ett enkelt sätt till bevattning- hoppas vi. Nu ska vi införskaffa några kopplingar och sen ska vi förhoppningsvis vattna betydligt billigare.

Jag har börjat fundera över min kommande födelsedag. Vad jag ska bjuda på. Var helt inne på grillning ett tag men nu har jag börjat fundera på såna smörgåstårtor som jag gjorde till "symötet" för två veckor sedan. Och sen då? Tårta??? Jag kan väl knappast bjuda på paj, nu IGEN??? I så fall får det bli någon ny sort som jag inte gjort innan. Jag är så dålig på att baka tårta... Får kolla i lite receptsamlingar och se vad jag kan bli inspirerad till.

Min förhoppning var egentligen att hinna ringa lite visningar i kväll men Celina vägrade somna så det gick inte. Nya försök i morgon kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0