Änglakväll & trädgårspyssel

Torsdagen bjöd på ett underbart väder. Det är nästan ofattbart att det är mars.
När jag hade hämtat Lukas på dagis gick vi hem, la några vedträn på grillen och så gick vi till affären och köpte grillkorv och bröd. Ringde hem till Jämshög och bjöd upp dem på grillkorv. Mamma kom upp, pappa hade lite annat för sig...
Jag fick in Lukas till att vila middag vid tre och sen pös jag och Celina ut igen. Hon satt i vagnen och jag grejade lite här och där. KLippte ner mina rosbuskar fast jag fick reda på sen att det var i tidigaste laget. Rensade lite i rabatterna fast Jamie redan hade gjort grovgörat några dagar tidigare. Ska försöka hålla ogräset lite bättre i år än förra året.
Var ute till halv fem sen var det dags att äta och göra sig lite iordning för kvällens besök inne hos grannen. Hon bjöd in mig till Änglakväll för ganska länge sen och nu var det äntligen dags!

Vi var nio personer (tror jag) med ett öppet sinne som träffade ett medium.
Alla fick ett samtal från andra sidan. Intressant!!! Tidigare har jag ju bara varit på storseanser men detta var mer "intimt".
Alla satt i samma rum och fick höra vad som sades. Två av dem som lyssnade fick anteckna åt den som fick "samtal". På det viset fick alla anteckningar om sitt samtal och det blev flera öron som hörde just ditt "meddelande".
Det är intressant!!!

För min del kom det två kvinnor till mig. Jag ska erkänna att jag har funderat på vilka dessa kvinnor kan ha varit men inte kommit fram till det ännu. Man ska ha träffat alla de änglar som talar till en...
Den ena talade iallafall om nåt som bevisar att det var på riktigt. Jag kan inte gå in på detaljer men eftersom hon nämde saker som endast ett fåtal personer känner till och mediumet kan definitivt inte göra det så måste jag ändå TRO.

Jag fick iallafall rådet att lära mig säga Nej. Jag fick höra att jag är duktig och hjälpsam men att det ibland får mig att gå på knäna och därför måste jag säga Nej. Jodå... Jag känner faktiskt så ibland... Fast kanske inte att jag hjälper andra, det är nog mer här hemma jag kan känna så...

Likaså fick jag beskedet att det är bra att vara envis men ibland ska man ge upp. Även om man kämpat, kämpat och kämpat och kanske gjort en tredjedel av jobbet men inser att det här kommer nog inte att gå...Då är det okej att ge upp! :-)
Jag kan bli våldsamt aggressiv genetemot unga killar som inte har nåt innan för pannbenet och vill man nå fram till mig är det raka puckar som gäller... Det stämmer väldigt bra. När hon sa det här med vålsamt aggresiv sa hon
"Oj då!" och så skrattade hon så jag undrar lite vad hon såg där! :-)

Det framkom en del andra saker också men det ligger mer i framtiden och därför tänker jag inte nämna nåt om det förrän det har inträffat...kanske.

Det var iallafall en härlig kväll och jag vill gärna göra om det. Kanske dra ihop ett gäng nyfikna gäster här hemma om intresse finns.
Vill du läsa mer om mediumet som jag träffade kan du göra det här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0