Fox- eller buggtjej?

Helgens bröllop bjöd på en del dans. Inte mycket men några. Gästerna var inte särskilt dansanta men brudgummen är en riktig fena på dans och Jamie dansade också några danser! Han övade här hemma innan vi åkte iväg eftersom han glömt en del och faktiskt sa han att han ville gå en fortsättningsurs igen för att fräscha upp minnet... Kors! :-) Jag känner väl att jag inte är i behov av någon kurs men jag får kanske ställa upp som hans partner om han vill gå! :-)

Andre dansar lite mer improviserad bugg och foxtrott än jag. Eftersom jag inte är ute i danssvängen så ofta numera är det lite svårare att hänga med men han sa att han tyckte det gick bra och att jag följer väl. Buggen gick väl okej men foxtrotten såg nog lite illa ut men, men...
Han undrade om jag var en bugg- eller foxtrottjej och det där är ju en himla svår fråga att svara på. Det har helt och hållet att göra med vem man dansar med!!! Vissa killar är helt underbara att dansa fox med medan andra dominerar i bugg. Det har alltså med föret att göra. Jag följer ju bara med och har inte så mycket att säga till om.
Sen är det ju så att musiken spelar stor roll. Att dansa när det är en låt man inte gillar tar bort mycket av tjusningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0