På tur

Det vi inte fick gjort i lördags blev istället söndagens lilla utflykt. Cadillacen förvandlades till sardinburk när vi stuvade in sex personer* plus lite packning (varav en snöskyffel och en låda med grytor) och begav oss söderut till Limhamn för att hälsa på bror Tobias med familj. De har köpt hus och flyttat in för ett par veckor sen och nu ville vi ju stilla vår nyfikenhet.

Tycker det var ett trevligt ställe. Det kommer bli bra när de väl kommit i ordning och fått in lite möbler. (De har  flyttat från en tvårummare på 50 m2 så det saknas en del möbler.)

Testade min navigator som finns i mobilen och den tog oss faktiskt till rätt adress med en gång. Bra att veta till ett annat tillfälle.




Lukas och Olle lekte bra ihop. Det kan nog bli full rulle i sommar när de ska ut och springa på gräsmattan här, där eller nån annanstans!




Tobias & Celina



På vägen hem var det vårvarning i luften. Kyligt ja, men soligt och på Skånes åkrar såg man gröna små strån sticka upp. När vi kom hem till Kyrkhult 2,5 timme senare var vårens som bortblåst. Här var det kallt med frost på vägen och i natt föll det lite nysnö som pudrade till marken som blivit bar i helgen.

Vi pratade om att åka och hälsa på farmor Iris idag måndag. (Ma & Pa, jag och barnen). Men så kom jag på att de ju kan komma hit istället. Så idag har vi haft besök. Jag bjöd på lite tacopaj (GI-style) till lunch och lite smulpaj till kaffet. (Jag smakade en liiiiten bit!)
Lukas har inte ätit idag. Han åt knappt inte igår heller. Ja, alltså det lilla han äter är inget man kan överleva på. Men när alla åkt hem fick vi nog förklaringen. Jamie hade kommit hem och lyckades få i honom en del tacopaj. När han ätit upp nästan allt kom det upp igen... Så det är väl vår tur med vinterkräkan nu då... :-(  Typiskt nu när det är sportlov och allt.
Stackars Lukas...




*Den är faktiskt sjusitsig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0