Imperfekt

Det var skönt att få äta frukost ensam med Celina i fredags. Man minns nästan hur det var förr... Jag har "alltid" ätit frukost ensam så jag uppskattar verkligen att få ensamfrukost. Inträffar ju aldrig numera.
Efter lite fix och don här hemma var det sen dags att bege sig mot Jämshög. Hade ett ärende på väg innan jag skulle "hämta" Lukas. Sen ringde Jamie också... Han körde inte sin ordinarie runda i fredags utan GP-bilen (Malmögodset) så han hade vägarna förbi Jämshög och passade på att visa Lukas lastbilen med släp. Det uppskattades verkligen av treåringen...

Sen körde jag förbi macken och bokade en tvättid för bilen. Fick vänta till halv fyra- hade ju hoppats på att det skulle vara ledigt redan vid lunch. Visst, 30 min uter fanns det men jag vill ha 1,5 timme på mig så det blir redigt gjort... Så så fick det bli!

Bilen blev fin men behöver definitivt en omgång med rubbing & co.
Vi åt kvällsmat hos ma & pa och hade en trevlig kväll tillsammans.

På lördagen fanns inga planer men så hittade jag ett tillgodokvitto här hemma som var sista giltighetsdagen på lördagen så jag föreslog att vi skulle ta en tur till Karlshamn för att kolla på bilbarnstol till Celina. Så blev det. Lukas lämnade vi i Gungvala. Bilbarnstolarna säljs i leksaksaffären och det skulle inte ha funkat att ha honom med sig in dit...
Vi kom hem med en ny fin stol, röd och svart. En ny modell med flera förbättringar jämfört med Lukas. Vi får se om vi kan låta Celina ha den med en gång eller om Lukas får ha den lite först. Hon verkade lite kort för den, fast den är från 6 månader.

På eftermiddagen när vi hade kommit hem ringde Emma & Peter och undrade om vi hade lust att komma ner till dem en runda på kvällen och hälsa på. Så det gjorde vi! :-)  Ett lyckat spontanbesök tycker jag. Man träffas för sällan. Jättekul att barnen leker så bra ihop också. Ludvig 5 år, Lukas på tre och så Valdemar som är två. Full rulle men inget bråk. Och vi vuxna kan umgås på vårt håll. Det blev ganska sent innan vi kom hem, runt midnatt nån gång...Därför blev söndagen lugn utan utsvävningar.
Jag var minsann ute och gick en runda, på egen hand!!!

Idag fick jag sällskap av sambon här hemma. Han är magdålig. :-(  Nu får vi hoppas att resten av familjen klarar sig. Det har varit en lugn dag. Tänkte först att jag och barnen skulle flytt fältet i e.m. genom att åka till öppna försolan i Olofström men Lukas var definitivt för trött.
Nu får vi se vad resten av veckan har i sina gömmor.

Återhöres!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0