Skithuset vi bor i

Vi har haft "en sån där dammsugarförsäljare" här idag!!!
Jag har hört andra som haft dem på besök och berättat hur fantastiskt bra maskiner det är MEN så hiskeligt dyra!
Oh yes!
Jag kan förbereda er på att vissa som finns i vår telefonbok kommer få ett samtal med förfrågan om att få en sån här visning. TA DEN!!! Ni kommer inte tro era ögon när ni ser hur smutsigt det är i era hem.
Trots att man JUST dammsugat med den vanliga dammsugaren finns det otroligt mycket skräp kvar.
Vår matta här hemma som dammsugas två gånger per vecka innehåller så mycket skit att det märks inte att vi städar överhuvud taget. Sängen vet jag inte ens om jag vill sova i längre. Usch nej, det var räligt sau mögigt här är!!!
Och det är ju inte bara det att det är smutsigt. Det är ju inte nyttigt heller.
Jamie är dammallergiker och jag tycker att han är sjuk (förkyld) ofta. Själv tycker jag att jag gick omkring och var ständigt risig i halsen varje morgon i våras och början på sommaren.
OK, nu är det en säljare som varit här och demat en produkt och hon ville naturligtvis att man ska känna just så här- äcklad över all skit överallt MEN... OCH.... Det gick iallafall rakt in i skallen på mig och jag skulle gärna vilja testa... OM inget annat så för att se om det allmänna hälsotillståndet här hemma skulle förändras nåt.
Och då ska ni veta att jag ändå är den som resonerar att "lite skit i hörnen skadar inte..." men det är just det där som verkligen är skit (från kvalser) som finns i sängen... DET ÄCKLADE MIG!!!  Och det är dessutom dödligt...
Skulle man få i sig 3 gram av detta på en gång så är det alltså dödligt. Och jag säger att de tre grammen fick jag ihop när jag testsög bäddmadrassen idag...
Jag skulle tagit bilder på de filter hon använde för att visa hur mycket skräp som den vanliga dammsugaren lämnar kvar... Och ändå tyckte jag att vi har en bra dammsugare.
Det blir till att jobba ihop en MASSA tusenlappar på nåt fiffigt sätt... Det börjar bli mycket på den där "önskelistan" nu. Och dyrt!!! :-)

Kommentarer
Postat av: Dagne

jag har en sån dammsugare hemma!

Svar: Härligt! Är ni nöjda med den?
Cissi

2012-09-09 @ 20:29:09
Postat av: Dagne

jag har en sånn dammsugare hemma!

2012-09-09 @ 20:30:29
Postat av: Dagne

ja, det är vi!

2012-09-12 @ 20:38:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0