Swich!

Det är så det känns med dagarna just nu...
Det var en hel vecka sen jag var här senast (drygt) och nu vat jag knappt vad jag gjort dessa dagarna. Gör jag nåt egentligen???
Jodå... Det är väl just det jag gör.
Förra veckan lämnade vi Lukas i Gungvala på fredagseftermiddagen. Jamie och jag och Celina skulle åka till Halmstad på lördagen på ledarskapskonferens med PXC.
Det är ju så att lilla tösen fortfarande ammas... Det börjar bli lite segt nu, om man får säga så... Jag har inget emot amningen i sig men det är att man blir lite bunden till varandra. Och så är det så lätt att ta till som tröst också. På gott och ont kan man väl säga. Hon vill helt enkelt inte släppa taget kan vi väl säga och det verkar inte som att hon är superförtjust i vanlig mat heller. Välling är totalt ointressant och jag kan erkänna att det var längesen jag provade också.
Jo! Det var konferensdags med PXC på lördagen. Eftersom vi skulle vara i Halmstad denna gången kände jag att det kunde bli lite väl drygt att inte ha Celina med sig. Så... Jamie följde med som barnvakt och jag sa till honom att det finns gott om affärer i hans smak runt omkring. Han verkade ändå tro att dagen skulle bli dryg.
Men det gick jättebra! När vi slutade strax innan halv fyra sa han "Vi ska in på Jula en runda till innan vi kör hem!" och innan vi kom därifrån hade det gått ytterligare 1,5 timme...

Vi blev bjudna på kvällsmat i Gungvala när vi hämtade Lukas och det var gott och skönt att bli uppassad med mat.

Söndagen försvann. Jag hade en visning på eftermiddagen så förmiddagen gick åt till att fixa lite inför det.
Det var jätteroligt att komma ut på visning!!! Sen försvann ju kvällen åt mat och barnläggning...

I måndags röjde jag undan i ena hallen- Jamies hall kan vi kallad den. Vi har fått hem en massa extra arbetskläder och de hade bara hamnat i en hög på golvet. Trots att vi har ett stort hus finns här inte så många klädutrymmen till ytterkläder... Iallafall inte när man har så mycket av det som vi. Arbetskläder, vinterkläderm jaktkläder, barnkläder, regnkläder, "finkläder" m.m. m.m.... Och det är bara YTTERKLÄDER!!! Sen är det alla andra plagg man samlar på sig. Och skor:-) .

Fick iallafall bra ordning bland ytterkläderna, nu får vi se hur länge det varar. Kändes jätteskönt när det var klart! Ofta är det dessutom den ingången folk ringer på när de kommer hit första gången och möts de då av en massa kläder som ligger och hänger huller om buller ser det inte så bra ut. Viktigt att ha en ren hall för att ge ett bra första intryck... Oj, oj...

På tisdagen när vi vaknade var hela Kyrkhult täckt av snö.
Jag har faktiskt inte lagt på mina sommardäck ännu och jag förstod att Jamie egentligen ville låna min bil till jobbet. Det skulle ju gått bra om inte den varit på verkstad eftersom jag fick anmärkning då den besiktigades att styrlederna var totalt uppslitna!!! Pappa som var iväg på besiktningen med bilen var nästan vit i ansiktet när han berättade hur illa det var....
När han sen bytte styrlederna upptäckte han dessutom att bromsklossarna var helt slut så jisses att jag ens kunnat bromsa och styra har nog varit ett under den senaste tiden...
However... Jamiegubben fick köra till jobbet med sommardäck men det gick nog bra för han kom hem på kvällen igen. :-)
Den dagen ägnade jag mig åt mer fix. Vi har en skrubb under "den stora trappen" och i den skrubben finns en hel uppsjö med kablar till internet, telefon och kabeltv. Sen finns där en massa lampor i kartonger, en hel låda med sladdar och kontakter och förlängningssladdar, en förstärkare...ja, lite allt möjligt smått och gott... Och allt har legat på golvet i en enda röra känns det som.
Hyllor monterades och ordning skapades. Dessutom fixade jag så det blev lampor i skrubben som man kan tända så man ser nåt bland all bråte.
Dessutom lyckades jag få till det så två dammsugare fick plats där också vilket innebär att det automatiskt blev bättre med plats där de stod och trängdes tidigare. Jag är så himla nöjd!!!
Tyvärr hade jag glömt kameran i Jämshög så jag kunde inte ta före och efterbilder men jag filmade det hela istället men den filmen arkiveras i familjearkivet! :-)

Nu går inte detta längre. En arg och orolig dotter vill ha uppmärksamhet.
Vidarehöres annan dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0