På tal om rutor

Jag jobbar på mina magrutor. :-)
Det är ett projekt där målet med rutor känns ganska avlägset. Jag har iallafall kommit igång med lite träning denna veckan. Barnen har väckt mig tidigt och jag har hunnit ställa mig på Orbitreken en stund innan frukost och dagis. Än så länge blir det bara 20 minuter och så kör jag lite andra övningar på golvet. Och så tänker jag "A little bit is better than nada."
Jag har stått stilla på 72 kg i tre veckor nu. Självförvållat. Har fallit för alldeles för mycket frestelser och sysslat med på tok för mycket kakbak och sånt. Karaktären har varit dålig men bra mycket bättre än min sambos. :-) 
Tidigare gick jag ner ungefär 1 kg/vecka. Mitt mål var att ha kommit ner till 65 kg till min födelsedag den 17/5 men nu går ju inte det. Man blir arg på sig själv när man slarvat bort tre minuskilon åt dålig karaktär. Och det lär vara likadant under veckan som kommer. Jag har bara mig själv att skylla- ingen annan stoppar godsakerna i munnen.

Eftersom det är två bröllop inplanerade i början av sommaren hade det varit bra om jag kände mig bekväm med min vikt (och kropp) tills dess. Har inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig ännu men det är ju ingen mening att köpa nåt förrän jag vet hur jag ser ut när jag ska ha dem på mig... Har en del i garderoben också men än så länge är det nog inget som passar. Har en favoritklänning som jag hade på mig när jag var "modell för en dag" (bilder finns under fliken September 2010), får se omjag kommer i den när det blir dags om om den känns tillräckligt fin för bröllop...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0