Långhelg nu!

...och de har lovat vackert väder!
Kan inte lova nån vidsare uppdatering av bloggen för jag vet inte när tid kommer att finnas! Borde nog ta mig lite tid. Jag mår iallafall bra och har alltså bara fullt upp med mitt inrutade liv eftersom det för tillfället tillkommit lite aktiviteter men däremot inte fler rutor, om man säger så!
Igår städade jag iallafall garaget så nu vet ni det! Fint blev det men hyllorna är det fortfarande smått kaos på så där får det bli en rensning någon dag också. Blev ändå en stor hög med tipp-sopor. Och så var jag hos tandläkaren på förmiddagen. Jeanna var här och passade Celina och det gick bra. Det gick väl ganska bra hos tandläkaren också. En knapp tusenlapp fattigare blev jag dock men så länge där inte finns några hål så är jag glad.

Tidigare i veckan- i tisdags - hade jag symöte ute i Fornstugan. Huset fullt med mostrar, kusiner och "ingifta damer". Kul! Bjöd på en sorts smörgåstårta som var skitenkel att göra. Fick receptet av mamma, som också gjorde en likadan. Receptet* finns på Ica.se och heter "Smörgåstårta a´la Club Sandwich".
Sen är jag lite tråkig och bjuder på mina pajer till efterrätt... Annanaspaj med glass blev det denna gången. Och så havrerutor till det.

I måndags bakade jag mandelgifflar som jag också hade tänkt ha men det skulle nog blivit lite för mycket.
När jag ändå håller på kan jag ju berätta att vi åkte buss ner till Olofström på måndagseftermiddagen. Det var Öppet hus på Öppna Förskolan fram till 18 så jag och barnen åkte innan Jamie kommit hem, sen kom han också ner en runda efter jobbet och kollade läget och hämtade oss. Han har aldrig varit där så jag tycke det var kul att han kunde komma och se var vi är ibland.

Brandkåren var också där och visade en brandbil. Lukas ville först inte se alls men sen när de började öppna alla luckor blev han nyfiken och frågade vad som fanns i nästa hela tiden. :-)

En liten trevlig visning  och en kväll med arbetskamraterna har det också blivit denna veckan!!!
Jamie har alltså passat barnen tre kvällar denna veckan och det har gått jättebra!

Nu är det läggedags! Natti.

*Länk till receptet finns här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0