Bad boy

Dagarna bara flyger iväg. Måndagen gick i ett vilotöcken. Sov när Lukas gjorde det vilket var skönt. Febern var borta på måndagen...Konstigt, men det kanske berodde på att jag sov tolv timmar mellan måndag till söndag?

Jag bestämde mig på eftermiddagen att jag skulle jobba dagen därpå.
På tisdagen var det åter igen en dag med sol och värme. Ja, även måndagen var ju en sån dag men jag höll mig ganska mycket borta från solen då.
De ringde från dagis på förmiddagen innan jag lämnade Lukas och meddelade att de tänkte gå till badplatsen. Om det gick bra kunde jag lämna Lukas där istället.
Gjorde det.
Han har aldrig varit på badplats tidigare. Han verkade först skeptisk, som vanligt, men sen när fötterna kom i vattnet och han fick en vattenleksak framför sig, försvann tveksamheten och skratten kom istället. Detta ljuvliga skratt...
Han brydde sig inte mycket om när jag gick men jag lyckades lura till mig en adjöpuss i vilket fall.

På kvällen var vi och kollade på en flyguppvisning. I Gränum!!! Det är nog inte många som vet att det finns en flygplats i Gränum minsann. Jodå, även om det handlar om en för mindre plan. Såna man sitter två personer i med en propeller där bak.
Jag tog bilder på spektaklet men kameran är inte tömd än så bilderna får komma senare.

Vi var hemma och bänkade framför soffan lagom till klockan nio när Mentalist brukar börja...men igår var det ingen Mentalist! :-(  Sommaruppehåll kanske, vad vet jag? Blev lite tomt och konstigt men det är väl så det ska vara på sommaren. Då SKA man inte kolla på TV egentligen.

Ny jobbedag idag. Inget nytt under solen där. Bestämde mig för att köra uppom stan och H&M på hemvägen för att införskaffa mig ett par byxor som jag kollat på tidiggare. De fanns naturligtvis inte kvar i den färgen jag ville ha. Det fick bli alternativ nummer två, vilket innebar svarta byxor.
Bara ett par tunna sommarbyxor, men jag kände att det fanns behov av det. :-)  Är så tjockt med jeans men så kallt med bara ben ibland.

När klockan började närma sig 19 visade Lukas att han ville gå uppför trappen. Jag försökte styra honom på andra tankar men han ville prompt upp. Tyckte han verkade lite väl pig för att vilja sova men tänkte att han får visa mig vad han vill. Han gick fram till badkaret. Pekade på det och sedan på sig själv. Bada.
Visst fick han bada. När han visar så tydligt vad han vill. Ibland visar han andra saker klart och tydligt men det är inte alltid han får sin vilja igenom...

Jag klippte Lukas i söndags. Det bar mig e...

bild0196 (MMS)

Jag klippte Lukas i söndags. Det bar mig emot för jag har tyckt han varit så söt med sina lockar i nacken men jag tycker faktiskt han blev fin med den här frisyren också. Om man nu kan kalla det frisyr. Jag bara tog några klipp med saxen när det gick. Han ville ju inte sitta så stilla och fint som på bilden här där han sitter i morfar Magnus knä.


Weddingdress

Vi är bjudna på bröllop i augusti. Vi fick inbjudan för en månad sen ungefär...
Kommer ni ihåg att jag sett en fin klänning i våras som jag ville ha men inte hade något tillfälle att använda den till...? Jodå, nu kom tillfället. Finns klänningen kvar? NEJ! Så attans typiskt.
Har kollat på nätet efter Cissiklänningar halva kvällen men hittar inget som faller mig i smaken och som passar för ändamålet. Hittade en...men den fanns bara i storlek 34. Och jag tänker inte svälta mig 13 kg bara för en klännings skull... Synd, för den var riktigt fin.

Det blir svårt det här... Nu startar ju alla reor och det är nog lite utplockat varstans. Skulle kanske tänkt på det tidigare??? Eller får jag vänta tills närmare hösten och se vad som dyker upp bland höstens nyheter... Eller får jag ta en gammal trasa i garderoben...

Midsommarhelgen

Det blev en något konstig midsommarafton. Vi fick besked kvällen innan att familjen Nilsson/Larsson inte mådde så bra och de visste inte om de kunde komma. Utan dem skulle vi bli vi plus två till... På midsommarafton fick vi besked att det iallafall blev halva familjen Larsson/Nilsson och Johanna och Jeanna.
Det var ju ett underbart väder- trots att de pratade om regnskurar in i det sista. Vi åt så blev mätta och sen spelade vi kubb. Tjejerna mot killarna. Killarna vann. Tack vare Ludvig som hade specialregler för sin ålder. Han gick fram till kubbarna och slog ner dem med en boll... Nja...killarna var ganska duktiga. Det blir inte rikitgt samma ordning när det kommer barn med i bilden märker jag.

Jordgubbar med glass intogs och så var det chips och godis... Och så skulle vi ju grillat också men innan vi blev hungriga hade vi gått och lagt oss... Våra gäster lämnade oss redan vid sju eftersom de hade en sjuk familjemedlem (h)Emma och hon skulle ju inte behöva vare hemma med lillpojken hela midsommarafton...
Vad konstigt det blev men så pigg man var på lördagen!!! :-)

På lördagen var jag och Lukas en runda i Jämshög och hälsade på. Vi passade på att bjuda upp ma & pa och Tobbe och Enikö på grillning på kvällen. Vi hade ju köttet kvar sen midsommarafton och en massa annat också.
Blev ännu en trevlig kväll.

Och som jag nämnde tidigare var jag och Lukas och hälsade på bror Tobias, Ylva och lille Olle i Malmö i söndags. Han växer den lille krabaten. Men han var lite kinkig i söndags. Ville mest vara vaken och var lite ledsen när han inte fick mat.
Vi satt ute på deras fina innergård en stund. Tobias lockade med sig Simon och kom sen tillbaka med dansk glass som de varit och köpt på en glassbar som öppnat runt hörnet.

På vägen hem frös jag hela vägen så jag anade väl att det var nåt som inte stod rätt till i kroppen. Gick och la mig redan vid åttatiden och sov ganska bra tills åtta på morgonen. Förutom det där lilla uppvaknandet med de storslagna bröstvårtefunderingarna då...Men jag somnade faktiskt om ganska snabbt. Tack och lov... Vem vet annars vad jag skulle kunnat mer fundera på angående vår Faders värld...


Nipples

Låg vaken en stund i natt och vet inte varför, men jag kom att fundera på bröstvårtor och deras funktion. Hos oss kvinnor är det ju ganska givet men varför har män och andra hanar bröstvårtor? Skulle män kunna amma ett barn om man gav dem några hormoner eller nåt? Finns det mjölkkanaler i mannens bröst? Men framför allt- varför har inte evolutionen sett till att männes bröstv årtor försvinner om de nu inte fyller någon funktion?

Sen somnade jag igen.

Mindre kul. Hur just ringt och sjukanmält...

Mindre kul. Hur just ringt och sjukanmält mig inför morgondagen. Känns nästan lite pinsamt en söndag efter midsommar. Men jag lovar, det var lugnt på midsommarafton. Och även resten av helgen. Men nu sitter jag här med 38.5 grader i feber och därför tänker jag stanna hemma i morgon. Tycker inte det är schysst att gå till jobbet sjuk och kanske smitta kollegor som ska gå på semester. Vi har varit i Malmö och hälsat på Olle idag. Hoppas jag inte smittat honom. Kände inte av detta tidigare idag. :-(


Denna dagen förra året flyttade vi. Det va...

Denna dagen förra året flyttade vi. Det var den varmaste dagen på året. Det verkar bli en sån fin dag idag också. Jisses vad tiden går fort.


Negerdunk

Alltså...
Jag har förstått att uttrycket negerdunk inte alls är vedertaget. Flera personer har frågat vad det betyder. Det är så jag har börjat undra varifrån uttrycket kommer.
Negerdunk är ett uttryck för musik som spelas på hög volym, kan man väl säga.
Nu har jag dock fått lära mig att ordet som börjar på "N" lätt väcker motstånd så jag kan visst inte skriva mitt inlägg om just negerdunk...

Lukas knyter nya kontakter i garaget.

bild0193 (MMS)

Lukas knyter nya kontakter i garaget.


Det är något konstigt i min kropp. Jag k...

Det är något konstigt i min kropp. Jag kan helt enkelt inte säga att jag är i form. Snarare ur. Så min presentation av mig själv låter kanske:"My name is Ur. Fröken Ur." Vet inte vad det är. Lite av varje. Men förhoppningsvis ingenting. Här är midsommarfest på G.


Bose

Får man använda sig av uttrycket "Negerdunk" utan att kallas rasist?

Lukas eskapader

Darling Lukas.
Han får för lite utrymme här på bloggen.
Han är det bästa som finns och ändå får ni inte läsa mer om honom än ni gör.
Utvecklingen går ju ständigt framåt och man är mitt uppe i det hela tiden så ibland blir man helt enkelt blind över allt som händer.
En sak han har pippi på just nu är att säga "Nej." Och han säger det vid de mest komiska tillfällen och han har ett sånt underbart uttryck när han säger det- dessutom skakar han ofta på huvudet samtidigt- så det är inte alltid det är lätt att hålla sig för skratt.
Han säger Vov-vov-vov till alla djur han ser, nästan. Iallafall modell större. Kossor, hästar och hundar- alla låter de vov-vov-vov. För jag tror inte han syftade på att jag borde köpt en volvo för han verkar jättenöjd med Cadillacen!!!
Ja, han verkar trivas jättebra i baksätet på den. Kanske det har att göra med att detr faktikst blev en modell med glastak iallafall så han kan sitta och titta upp på himlen när vi kör. Eller är det för att han kommer upp en bit och ser mer ut åt sidorna? Han trivs iallafall och det är huvudsaken. (Och det gör jag med!!!!)

Han har varit lite kinkig vissa kvällar när jag gått och lagt honom. Däremot funkar det kanon när Jamie gör det. Men han somnar sällan med en gång. Han kan ligga och lalla i sängen en hel timme innan det blir tyst men han är väldigt sällan ledsen när han ska sova.

När man säger Hej Då till honom putar han med munnen och ska ha  puss. Och han pussas gärna och blöta är de.

Han lär av allt man gör och numera kollar han alltid blomjorden med fingret så som jag gör för att känna om blommorna där ute behöver vatten. Och när han själv dricker vatten gör han det själv ur likadana glas som jag och Jamie.

När han ätit sin mat klart skjuter han bort talriken och reser sig upp i sin stol. När han kommit ner på golvet vill han upp och sitta i mitt knä.

Han visar att han vill upp i famnen genom att stå och stampa med bägge fötterna i golvet och sträcka sig uppåt. Han visar saker genom att ta tag i ens finger och gå dit han vill. Ligger man ner och han vill att man ska gå upp försöker han lyfta på ens huvud...

Ja, han är för himla go!
Jag måste bli bättre på att dokumentera honom och hans liv.

Lukaskillen, jag älskar dig så himla mycket!
Puss!

Vill

På vägen till jobbet i morse hade jag en himla massa tankar och funderingar ang. framtida inlägg här på bloggen. Framtida=dagens inlägg. Jag inbillade mig att jag skulle hinna skicka in minst ett par korta sms-inlägg under dagen men det har inte riktigt gått som jag tänkt mig. Innan jobbet hans det inte med, på arbetstid ska man ju inte sitta och blogga, och sen efter jobbet fick jag ett ryck och städade garaget!!! Fy tusan vad bra det blev! Nu får jag in bilen så långt in i garaget att jag inte behöver tänka mig för av rädsla för att slå upp bagageluckan i taket till ingången. Nu har hela bilen hamnat så långt in att det är högre takhöjd. LJUVLIGT!

Hursomhelst... Ibland känner jag att jag har så mycket att göra att jag känner mig stressad av att veta att jag måste jobba. Hur många andra känner så? Denna veckan känns det stressigt. Jag vet, det är alldeles i onödan för jag kan egentligen bara ta det lungt och göra det jag hinner och skita i resten men... Det vore så skönt att få saker och ting gjorda och klara någon gång.

Här är fortfarande stökigt efter sovrumsrenoveringen. Alla hyllor har inte kommit upp i klädkammaren och därmed är inte alla kläder där de ska vara. Vi har tre lösa gamla garderoer stående på ovanvåningen som ska BORT! Någon som behöver några garderober? Kom och hämta!!! Vi har ingen plats till dem... (He-he...) Sen är det ett par andra gardeober som ska UPP till sovrummet istället.

Jag vill fixa ett ställe någonstans i huset där jag kan ha underkläderna hängande när jag inte ska/är på visning. Och ett skrivbord och en bokhylla med mina pärmar. Just nu är vardagsrummet mitt kontor och underkläderna ligger i sina väskor (i bästa fall).

Jag vill piffa lite inför midsommar.
Jag vill gå på lövmarknaden i Karlskorna på torsdag.
Jag vill till Ikea och köpa tyg till
Mina stolar som jag vill måla och klä så de blir klara någon gång.
Jag vill slipa Lukas trädgårdsmöbler och måla dem vita.
Jag vill sätta mig och boka visingar och...
det finns ju hur mycket som helst!!!

Det tråkiga är att ibland så känns det som att jag blivit lat. Jag skulle vilja vara ute mer och tiden finns egentligen. PÅ kvällarna. En promenad så här vid åttatiden är ju alldeles ljuvligt men det känns som att jag allt oftare hamnar i soffan. Fattar det inte. Det är inte min melodi egentligen. Iallafall inte på sommaren när det är varmt (?) och svalorna seglar omkring i luften med ett av de mest energigivande lätena som finns. Suck. Varför sitter jag HÄR egentligen?
FÖR ATT JAG VILL!!!!!

Monarkist

Ja, det är bara till och erkänna; Jag är nog monarkist. Satt och kollade på bröllopet i lördags från klockan halv tre ungefär, då gästerna anlände till kyrkan. Sen kollade jag (med sällskap av mamma och till viss del även både Jamie och pappa) på ganska mycket av resten. Det var fint! Och fy tusan vad prinsessan strålade! Härligt!

Solen strålade ju här på morgonen och även en viss del på eftermiddagen men det övergick sen i regn och det blev perfekt tv-väder. Trots regnet grillade vi, men vi åt inne.
Det har blivit mycket slarv med maten på sista tiden. Vägde mig i morse och vågen visade 66,8. Ja, inga katastrofala siffror men jag borde nog sätta upp en gräns för vad jag ska tillåta mig själv passera. Fast visst...så länge jag mår bra och trivs med kroppen (nja...) så ska jag väl inte hänga upp mig på några nuffror.

I samband med bröllopet dök det upp en massa princessfunderingar i huvudet. De flesta kom på morgonen när jag fixade frukost och sen efteråt när det skulle plockas undan.
Hur mycket gör en princessa själv egentligen? Hur är hennes vardag? Ja, eller kungafamiljen överhuvudtaget. Som en sån underbar (not) sak som att sortera sina sopor. Tvätta ur förpackningarna och låta dem torka och sen kasta dem i avsedda behållare. Gör en prinsessa sånt? Hur ofta lagar hon mat själv? Och städar??? Stryker..? Såna där vanliga Svenssonsaker som alla vi andra håller på med.

Vilket liv hon än lever så vill jag inte byta med henne. Det är ett beundransvärt uppdrag hon (och kungen och drottningen) gör och får på sina axlar genom att födas till den titel (eller gifta sig till) de har. Detta ständiga leende och klappande och vinkande och att ändå inte få tycka (säga) saker högt...
Nej, jag trivs ganska bra med att vara prinsessa av familjen Magnesjö. Det är lagom, faktiskt. :-)

Lördag morgon. Håller på att fixa fruko...

Lördag morgon. Håller på att fixa frukost. Skulle så gärna satt på datorn men som ni kanske förstått av alla konstigt formulerade inlägg, så är den inte riktigt i form. Adaptern brann upp häromdagen. Mer eller mindre iallafall. Hushållet har en dator till men den är lite mer avlägset placerad så den kan jag inte ha mycket glädje av när jag är i köket. Men idag får jag vara glad åt annat: Solen skiner och just nu är himlen underbart blå. Inte ett moln. Och jag som trodde det skulle bli en inne-dag idag då man skulle kunna kolla på tv utan dåligt samvete. Dagen är inte slut än- jag tvättade dessutom bilen igår och då brukar det alltid regna dagen därpå. Vi får se hur det blir. Föredrar sol och värme i vilket fall. Godmorgon!


Bövla pucko!

Nu har jag varit ute i trafiken igen och blivit arg!
På väg 121 i Olofström finns en sänkning av hastigheten till 50 km /h i en korsning vid en gammal jourbutik. Antagligen för att det finns ett övergångsställe på samma ställe. Vid detta övergångsställe kom det igår fyra tjejer i en ganska ung ålder (11-13 nånting) spatserande. Som den suveränt uppmärksamma bilist jag är (!) saktade jag ner farten i god tid för att släppa över dem. Till slut stod jag still mitt i korsningen i väntan på att de skulle gå över. Som van fotgängare blev jag inte särskilt förvånad då den mötande trafiken inte stannade. Flera bilar körde förbi innan de såg fotgängarna.
Så stannade då alla bilar...
UTOM EN DÅRE SOM KOM KÖRANDE OCH KÖRDE OM MIG PÅ INSIDAN!!!! En vit gammal krämfärgad Volvo 140 kom puttrande och då blev jag arg! Vilken tur att töserna inte påbörjat sin lilla promenad över vägen för då kunde det gått riktigt illa.
Vad ska man göra i en sån situation?  Jag tutade och hötte med näven minsann. Det var första gången i mitt trafikliv. Jag önskar jag kunde kört i fatt honom/henne, fått stopp på honom/henne och ruskat om personen i fråga och frågat vad den häll på med. Skulle velat vara polis i såna lägen och bötfällt och tagit körkortet med en gång! Grrr...

Här är bilden till föregående inlägg...

bild0191 (MMS)

Här är bilden till föregående inlägg...


Jag är visst helt misslyckad som människ...

Jag är visst helt misslyckad som människa idag. Jag reder inte ut att göra saker jag aldrig gjort tidigare- och det är väl En Sak- men nu kan jag inte göra saker som brukar gå bra. Dagens lunch är pannkakor. Jag trodde jag hade mer dinkelmjöl hemma men hittade det inte. Fick blanda smeten med LITE fullkornsdinkel. De första pannkakorna gjorde verkligen skäl för namnet. De blev helt kass. Jag skyllde på fullkornsmjölet tills jag nu ser att äggen ligger kvar bredvid skålen.


Idag skulle jag klippa gräset med en åkgrä...

bild0190 (MMS)

Idag skulle jag klippa gräset med en åkgräsklippare för första gången. Igår gav Jamie mig instruktioner hur man gör när man startar, kör och klipper. Men det har inte gått så bra. Först tog jag fel nyckel. Konstigt att den inte ville starta... Sen körde jag ett varv och ändrade sen på chocken. Då dog den. Sen ville den inte starta. Jag väntade ett tag sen fick jag igång den igen. Klippte klart en av gräsmattorna här och påbörjade sen nästa. Hoppade av gräsklipparen för att kolla till Lukas som sov på andra sidan huset, då dog den igen. Vilket Jamie hade sagt men jag hade inte det kvar i huvudet just då. Sen startade den inte igen på ett tag. När den sen startade gick det ganska bra tills det plötsligt small till. Nu kör jag inte mer. Hela rattstången är lös. Jag skulle fattat redan från början när nyckeln inte passade att detta inte var min grej. Men ibland fattar man helt enkelt inte tecknen antar jag.


Man kan inte säga att de som byggt detta h...

bild0183 (MMS)

Man kan inte säga att de som byggt detta huset använt det klena virket iallafall... Detta är en del av vårt trappräcke.


På väg till banken häromdagen mötte ja...

På väg till banken häromdagen mötte jag en kvinna till fots. Jag körde bil. Hon höll sin dotter i ena handen och en liten ettrig trasselhund i den andra. I koppel dock. Hon gick på högra sidan av vägen. För övrigt samma sida som det renoveras ett hus på. Där fanns alltså ingen trottoar på den sidan hon gick. Och i vilken hand höll hon dottern? Jo, den närmast trafiken. Jag blev nästan arg när jag såg det.


Jag var och klippte mig igår. Hade en him...

Jag var och klippte mig igår. Hade en himla tur: Ringde frissan på morgonen för att beställa tid och då hade hon fått ett återbud för en tid på kvällen vid kvart i åtta. (Hon har verkligen bra tider min frisör.) Jag tog den tiden så idag är jag mer brun än röd i håret, vilket jag varit ett tag nu, så nu behöver solen komma och ge mig lite sommarfärg i ansiktet. Jag blev inbjuden till brölloppsfest hos henne på lördag. Hon skulle sitta på sin inglasade altan och titta på Viktorias och Daniels bröllop iklädd fina kläder och hon ska skåla i vin och äta fin middag till det. Jag fick gärna göra henne sällskap då resten av hennes familj bara skrattar åt henne. Det låter jättekul och jag skulle gärna åkt dit men...det känns snart som att jag aldrig är hemma. Jamiestackarn lever snart i ofrivilligt celibat.


Min alldeles egen klädkammare är nästan kl...

bild0182 (MMS)

Min alldeles egen klädkammare är nästan klar. Ska upp med lite hyllor och krokar men det viktigaste är fixat. Men jag kom på en sak, som inte är så bra. Nu SER Jamie alla mina kläder på ett mycket överskådligt vis. Nästa gång jag kör kvinnofrasen "Jag har inget att klä på mig!" blir det väldigt lätt för Jamie att bevisa motsatsen...


Vår köksö är en sambandscentral för hela h...

bild0180 (MMS)

Vår köksö är en sambandscentral för hela huset och alla livets ärenden. Idag är det Hasselbackens alla orkidéer som ska badas. De har blivit mycket gladare på senaste tiden, tror det beror på att de får ett bad i veckan numera.


Det här är Olle! Vi var och hälsade på hon...

bild0179 (MMS)

Det här är Olle! Vi var och hälsade på honom och hans två stolta föräldrar igår. Tobias har beskrivit sin son som trevlig. Jag kan inte annat än att hålla med.


Sånt är livet

Skulle egentligen jobbat hela dagen idag. Många skulle vara lediga på jobbet på grund av skolavslutningar så jag erbjöd mig faktiskt att jobba heldag. Arbetar ju bara 50% i vanliga fall.
Halv tio  ringde de dock från dagis och meddelade att Lukas hade fått feber. Bara till att säga trevlig helg och adjö till jobbet för denna veckan och vabba resten av dagen. Så blir det ibland. Inget att göra nåt åt.
Sysselsättning lär det ändå inte bli brist på. Lukas somnade nu med en gång när vi kom hem. Jag har en del att fixa med under tiden han sover... Telefonsamtal att ringa, tvätt att sortera och allmännt plock som alltid finns i nån hörna.
Bra väder till det idag dessutom. Lite regn och trisst sådär. Sånt är livet.

Jag drömmer så konstigt ibland.

Jag drömmer så konstigt ibland. På sista tiden har jag vid flera tillfällen drömt att Jag försökt döda människor...En person vid varje tillfälle, inte flera, men ändå ingen jag känner. Och personen i fråga har varit seglivad. I natt var det dock tvärtom. En man som jag träffat vid enstaka tillfällen på dans har i natt försökt döda Mig. Innan han skulle döda mig skulle han dessutom tatuera min klitoris!!! Hela drömmen var som en enda lång thriller. Men för en gångs skull fanns det faktiskt ett slut. Ett ganska bra sådant. Mannen, som kallade sig Sebastian, var inte den verkliga mördaren utan det var en kvinna. Jag överlevde och hon åkte fast. Godmorgon gott folk!


Min! Kanske inte världens snyggaste utsida...

bild0178 (MMS)

Min! Kanske inte världens snyggaste utsida men den har en underbar insida. Don efter person kanske? :-) Jag är iallafall förälskad. Jag längtar hela tiden efter vårt nästa möte. Underbart! Livet är fullt av transportsträckor. Man får göra det bästa av dem. (Kör Cadillac privat och skicka gods med Schenker! :-) )


6:e Juni

Det har varit en underbar helg!
Vi hade en barnfri kväll i fredags. Lukas skulle för första gången sova över hos farmor Monika. Det gick bra att lämna honom där på kvällen, han brydde sig inte om oss det minsta när vi åkte hem.
Väl hemma är det skönt på ett vis för man behöver inte tänka på om man för lite oljud eftersom det inte är någon som sover där uppe. Och vi fick en hel del fixat när vi kom hem. Plockade och donade så här var ganska iordningplockat på lördagsmorgonen. Men visst är det tomt utan lillkillen, det kommer man inte ifrån. Men så ska det väl vara?

I lördags morse var vi uppe tidigt. Vi skulle iväg på en liten endagsresa så det var därför Lukas sov över hos Monika. Vi var iväg under hela dagen och det var en kul tripp. Stötte dessutom ihop med en person som jag inte träffat på...typ 15 år och det var roligt att se honom igen. En f.d. chaufför och flirt... Det är inte utan att man undrar vad han tänkte om en. Eftersom han inte riktigt kände igen mig först. Typ "Vad ful hon har blivit!" eller "Vad söt hon har blivit!" eller "Hon har blivit gammal..." eller kanske bara "Jaha! Det är Cissi!"...  Vad man grubblar över onödiga saker ibland...

Lukas sov hos Monika även natten till söndag. Det hade funkat bra. Jätteskönt att höra!
Jag har fått min sedvanliga förkylningshosta. Vaknade i morse och hostade och hade problem att somna om men till slut gick det. Sov till 10 då Jamie komin i sovrummet och sa att nu kom Monika med Lukas så det var dags att gå upp.
Jamie var redan ute och skulle påbörja altanmålningen av Fornstugan. Jag åt frukost och sen bytte vi plats. Jag oljade altanen och han åt.

Efter en härlig dusch blev det en tur till Olofström där det skulle fioras nationaldag i Holje Park. Hade egentligen gärna varit hemma idag men vi skulle få motta en flagga så det var ju bara att åka dit. :-)

Var som jag trodde, en ganska simpel tillställning men vad kan man förvänta sig av Olofström? :-)
Var kul att Jamie fick komma upp på scen och ta emot flagga iallfall.

Den har vajat här ute på stången sen under kvällen. Vi grillade i det underbara vädret här hemma. Ma, Pa och Monika var också här. Och sen plöstligt kom Ola & Elisabeth cyklande lagom till kaffet!
Trevligt med spontanbesök.

Nu väntar en vecka med massor av göromål.
Kan väl säga att jag är fulltecknad. Och börjar spoännade kanske redan i morgon och sen blir det inte mindre spännnade senare i veckan.
Jag har bestämt mig för bilen... Den ska handlas. :-)
Har en HemINfo i Karlshamn på tisdag. En tjej som eventuellt ville börja sälja underkläder från PXC: :-)
Onsdag blir det möte på jobbet. Och sen blir det lite fler happenings under veckan men jag får väl ta det som det kommer. Är dessutom på tiden att det kommer ut lite bilder här på bloggen. Kanske skulle passa bra denna vecka?. Vi får se!


Reklamavbrott

Avbrott för reklam tillägnad en av mina läsare, "F".

Fast vi kallar det inte gördel. Vi kallar det supportrosa. Kanske det inte var en sån som söktes?Inte så snygg men helt klart förtjänar den namnet...

Ingenting

Det är vardagen som trallar på. Inget särskilt händer. Lukas är fortfarande sjuk. Han har lyckats smitta mig också. Näsan rinner stup i kvarten. Men det är bara att kämpa på.
Vädret har ju varit helt ljuvligt de två senaste dagarna. Sol, sol, sol. Har inte haft möjlighet att njuta fullt ut av det hela men ändå en del. Jamie var hemma med Lukas igår när jag jobbade och lyckades då gräva upp hela trädgårdslandet plus att han hant fixa en massa annat. Begriper inte hur han hunnit med allt och samtidigt som han haft koll på Lukas. Men fint var det överallt i trädgården. :-)

Idag har jag varit hemma. Rensade även jag en del i trädgårdslandet och sen tvättatde jag bilen under tiden Lukas sov. Den blev översollad med pollen häromdagen och det ser så illa ut. Hela bilen ser alldeles luden ut! Nu är den ren och fin igen.

Dagens spänningsmoment var dock att titta på en bil. Cadillac SRX.
Så himla mycket bil för pengarna. Tyst och pigg. Ljuvlig kombination. Nackdelen var väl att den var svart inuti och att skatten var något hög. Nu ska jag fundera och räkna lite och sen får vi se vad som händer. Det är ju ingen tvekan om var mitt hjärta finns iallafall... Just nu känns det som att det står mellan mellan V70 och SRX.

Helgen närmar sig med stormsteg! Härligt!

Jag var i Alvesta igår kväll. Körde dir...

Jag var i Alvesta igår kväll. Körde direkt efter jobbet. När jag kommit halvvägs inser jag att jag glömt göra en viktig sak på jobbet innan jag gick. Kolla en mailbrevlåda med information om sändningar som ska köras ut idag. Fasen! Under kvällen funderade jag på om jag skulle behöva köra via Karlshamn hem men jag skickade mail och sms till en kollega som börjar halv fem på morgonen istället. Hoppas det gick vägen. Kvällen i Alvesta var trevlig. Det var en organisationsträff. Vi var bara 4 men hade kul. En av tjejerna bor i Arvidsjaur och var nere och hälsade på. Vilken go tjej! Hon kunde verkligen SÄLJA! Var inte hemma förrän tolv på natten. Halv ett började Lukas vara ledsen och sen blev det en tuff natt. Tycker han kom inte till ro förrän nu på morgonen vid halv sex så vi får väl se hur pigg man blir idag. Känner att det börjar komma i halsen på mig också. Fanken, har inte tid att bli sjuk nu.


RSS 2.0