Sysselväder

Jag börjar känna mig gammal. Gamla människor pratar om att tiden bara rinner iväg och det är så jag känner om denna veckan. Fattar inte att det är fredag.
Sverigevädret har kommit tillbaka. Mer regn alltså.
Fick en del pyssel gjort igår dock, tack vare vädret. Började sy och fixa med det som ska bli ryggstöd till mina stolar som jag påbörjade renovera för ett år sedan. Drygt. Det var iallafall jättekul att sy lite! Och så satt jag öljetter på dem- det var en ny grej för mig. Också jättekul! (Åh så jobbigt klämkäck jag är- allt är Jättekul!!!!)
Fyra av fem ryggstöd är så gott som färdigsydda. Eftersom jag gjort dem med ett av de gamla ryggstöden som mall, fanns ingen instruktion på hur det skulle göras. Kommer på saker som underlättar i projektet hela tiden. Och saker som behövs. Har konstaterat att jag behöver kantband, eller nåt åt det hållet, för att det ska bli snyggt. För övrigt har det gått som planerat. En sits är också klar. Blev festligt med tyget jag köpte på IKEA. Alla stolar kommer se olika ut iochmed att jag inte mönsterpassat tyget. Tycket det blev roligast så. Man kommer säkert få en favorit bland stolarna. Någon man tycker blir finare än de andra. Fast det viktigaste är att de blir bra att sitta på. Spännande, spännande... Jamie sa igår att han tyckte det blev bättre än han hade trott! Oups! (Tror inte han var så förtjust i tyget från början...)

Idag har pappsen och jag varit och inhandlat stenkross som ska läggas innanför stenplattorna som Jamie fixat och donat med i början av semestern. Vilken tid det tar att fara hit och dit och överallt! Ärenden som ska göras. Saker som ska lånas, köpas och fixas. Man skulle ha en liten springschas som kunde fixa sånt där. :-) Fast visst, det är ju en del av livet. Tror det skulle bli trisst om man inte fick de där pauserna som ändå inte är pauser utan mycket resor på väg.


Kommentarer
Postat av: jenna

Betyder det att även jag börjar bli gammal? =/ köpte ni stenen på Schweden Split, hos mamma? =D

2010-07-30 @ 17:32:12
URL: http://magnesjo.blogg.se/
Postat av: Cissi

Aj,aj Jenna, det kanske är så! :-) Japp, jag var och hälsade på henne på jobbet idag! Hon verkade väldigt förvånad över att se mig där.

2010-07-30 @ 21:58:48
Postat av: jenna

Ja du, jag är rädd att jag ska ångra att jag inte gör det men jag tror inte jag gör det för rätt anledning, om jag nu gör det. Saken är den att jag vill nog bara Dit, så att säga, och det kan jag ta en annan gång, liksom.

2010-07-30 @ 22:33:34
URL: http://magnesjo.blogg.se/
Postat av: jenna

Naw gossen, pratar han mycket nu?

2010-07-30 @ 22:34:17
URL: http://magnesjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0