Regn hos mig

Söndag
Regn. Riktigt ihållande regnväder som man förstod inte skulle släppa taget om byn i första taget. Vad gör man då?
Jo, man åker till Ikea.

Planen var egentligen att åka till Ikea just denna söndagen i vilket fall. Jamie skulle hämta Monika i Ljungby och då  tyckte jag att jag kunde besöka Kamprads möblevaruhus under tiden. Hade en liten lista på saker jag behövde.

Kom hem med... Vissa av sakerna jag skulle ha, plus något som inte stod på listan. Som ett par kopparfärgade lampskärmar som skulle utgå ur sortimentet som jag kände att jag bara Ville ha!
Lite förvaringsboxar till garderoben, några klädkrokar, en liten pall till Lukas att använda när han ska komma upp till handfatet och...
TYG!!! Tyg till det som ska bli stolar. Någongång. Men nu känns det som att projejktt åter kan få lite fart eftersom jag fixat tyg. Kanske t.o.m. ska klä stolsitsarna idag. OM jag hittar häftpistolen så jag skan skjuta fast tyget. Och det blev tyget jag kollat på långt tidiagare. Fredrika, heter det. Med blommor på.


Detta var en av de få dagar nu i sommar när Lukas inte följt med mig eller Jamie utan han fick vara hemma med ma & pa. Och... Jisses så ledsen han blev. Tårarna rann och så har han inte reagerat tidigare. Tror iochförsig att det gick över ganska snabbt men där ser man så snabbt han (nog) vänjer sig vid att vara med oss. Blir nog inte så lätt som det brukar att lämna honom på dagis när man ska börja jobba igen. Vi får väl se...

Kommentarer
Postat av: H

Det där tyget gillade jag skarpt!

2010-07-29 @ 15:14:06
URL: http://hypofysen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0