Nattens dröm

Jag skriver ju om mina drömmer ibland. Jag ska nog göra en rubrik även för dem...
I morse drömde jag knasigt igen. Jag undrar alltid hur det kan bli så knasigt.

En kille ville para ihop mig med hans bror. Jag var singel. Brodern också. Kravet var att jag skulle fira jul ihop med familjen till den här killen som jag skulle paras ihop med OCH jag skulle spela som om vi varit ett par en längre tid.
Innan julen kom hant jag träffa broders syster. Jag och hon jobbade på ett köpcenter på ett lager bland en massa lådor... Där blev jag tvingad till att ha sex med en annan man som jag idag jobbar som chaufför på ett av åkerierna på jobbet. (Denna man är ingen som jag finner särskilt attraktiv.) Det var ingen våldtäkt, utan mer som om vi hade någon typ av konstig överenskommelse. Som om jag var underkastad honom på nåt vis.
Systern SÅG oss ha sex på lagret och när jag kom ut i fikarummet skriver hon en lapp till mig där hon frågar om jag och hennes bror har problem i vårt förhållande. (Brodern som jag alltså inte ens hade träffat och dessutom bara skulle låtsas ha ett förhållande med...) !!! :-)  Jisses så knasigt... Det var där jag vaknade. På grund av en fluga som envisades med att sätta sig på mina axlar. Bövla fluga.

Jag försökte mig på någon typ av analys när jag vaknade men kom inte fram till nåt. En timme senare fick jag dock lite klarhet i det hela. Och det handlade om det där med att bita ihop och just underkasta sig. Kom jag fram till. Fast det är ju inte säkert det stämmer. Och det är ju inte någon förklaring till allt i drömmen. Mest det där konstiga sexuella.

Drömmen innehöll även ett par moccaboots. Spetsiga. Ljus mocca. Med hög klack. De var prissänkta till 80:-. Klackarna var brutna, på både höger och vänster sko.  Jag övervägde att köpa dem men avstod.

Välkommen in i min drömvärld, gott folk.

Kommentarer
Postat av: F

intressanta drömmar minst sagt...

2010-08-04 @ 18:50:13
URL: http://dagligdags.blogg.se/
Postat av: Susanne

Shit! Det var en dröm med stort D det!Jag drömde en gång att jag blev jagad av Nils Forsberg och han ville ha sex med mig...och jag sprang för livet! Det var på gymnasiet och alla hade SÅ kul åt det men psykologilärarinnan sa att om man drömde om sex med en viss person så betydde det tvärtom att man INTE ville vara nära den personen utan kände sig pressad av den personen i olika sammanhang, jobb etc.Jag vet inte mycket om drömmar men jag vet att jag INTE vill ha sex med Nisse F. iallafall!!! :D

2010-08-04 @ 21:56:25
Postat av: Cissi

Susanne, Vad säger du?!?! Nisse är ju var kvinnas dröm! :-) He-he...Säga vad man vill, men han är lite rolig iallafall.

2010-08-04 @ 23:09:20
URL: http://cissimagnesjo.blogg.se/
Postat av: Susanne

Rolig- ja. Sexig- nej.;-)

2010-08-05 @ 22:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0