Tidsbrist?

Just nu känns det som att jag inte riktigt hinner med. Vet inte varför- jag kanske har blivit lat? Idag slängde jag mig t.o.m. på soffan trots strålande sol ute! Jag var trött och ville vila. (Sova.) Men vad händer??? Jag begriper det inte, men den förbaskade telefonen ringer alltid när jag lagt mig för att vila. Och i nästan alla procent av fallen är det en försäljare som vill få mig att prenumerera på trosor, strumpor, böcker, böcker till Lukas eller nåt elbolag eller pensionsförvaltningsföretag... Åh, jag blir så trött! Jag vet, man kan NIXA men...jag vill ändå inte det. (Klaga inte då...)
Idag vände vi ut och in på tidsbegreppen här hemma... Lukas vaknade vid sju och i normala fall somnar han ju efter två timmar igen. Idag hade jag ett viktigt telefonsamtal att ringa vid nio plus att jag gärna ville gå ner till församlingsgården och där nere började det också kl. nio... Jag vet också att Lulle (Jag kallar Lukas så ibland) kan bli lite kinkig om han inte får sova när han vill och därför ville jag få honom att sova innan vi gick iväg... Så! Jag la honom i vagnen och gick ut strax innan nio. Tänkte att då kunde han få en tupplur och fortsätta sova en stund nere på församlingsgården i vagnen. Men...nej, han ville inte somna... Jag fick gå hem igen, ringa mitt viktiga samtal (men möttes av en telefonsvarare) sen pös jag iväg med gossen i vagnen till församlingshemmet.

Där var många mammor och barn. Blev en trevlig förmiddag. Lukas höll sig vaken ända tills vi gick hemåt igen vid halv tolv då somnade han så fort han kom i vagnen. Han vaknade när jag höll på att dammsuga- trots att han sov ute (och jag dammsugade inne! Jajamen...). Sen blev det lunch och tro det eller ej, men han somnade efter en timme igen och sov nog i ytterligare två timmar. Ja, och det var då jag försökte vila och sen ringde telefonen. Försökte ånyo slappa till det på soffan efter ett samtal med en elförsäljare men efter ett tag ringde grannen (till vilken jag skickat ett sms tidigare och frågat om hon skulle komma över men eftersom hon inte svarat trodde jag hon var upptagen med annat...) och undrade om jag fortfarande var pigg på att träffas...

Så har denna dagen också försvunnit.
Och i morgon ska jag fixa en paj på förmiddagen när jag hoppas Lukas sover och sen på eftermiddagen ska vi till jobbarkompisarna i stan och hälsa på. Och bjuda på paj naturligtvis... Lukas ska få åka med pappa Jamie hem och jag ska stanna kvar på personalmöte. Morgondagen lär försvinna som en fis i rymden. Men nu vet ni åtminstone att jag lär nog inte hinna med bloggen i morgon. Livet lär fortgå ändå.

Nu ska jag avsluta kvällen med The Mentalist.

Kommentarer
Postat av: Jeanna

Varför ringer alltid försäljare när man minst har tid med dom eller när man är upptagen med annat? Nu när jag har hållt på med köket har två försäljare ringt och när jag snällt och artigt har sagt att jag tyvärr är upptagen blir de lite sura och fortsäter prata ändå... vad trött man blir på dom!

Lulle föresten. vad sött! =o)

2009-09-29 @ 21:51:44
Postat av: Cissi

"Har du tid en stund?" tycker jag de ska säga. Ibland har man inte tid att lyssna på dem riktigt och då blir det ingen affär just på grund av det. Jag kan tjura ihop på det viset. Och ibland händer det att personen i fråga pratar så dålig svenska att man inte förstår. Då blir jag också anti! Oj.

2009-09-30 @ 08:04:09
Postat av: Jeanna

Jag håller med dig på alla punkter!

2009-09-30 @ 13:26:04
Postat av: H

Det borde finnas en lag mot telefonförsäljning...

2009-09-30 @ 22:04:27
URL: http://hypofysen.blogg.se/
Postat av: F

fråga efter deras hemnummer och be att få återkomma efter 23

2009-10-01 @ 21:13:40
URL: http://dagligdags.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0