Rubinrött eller Flamingo

När vi lämnat Jamie i Karlshamn fortsatte jag hem till Jämse. Kände att jag inte ville åka hem till Hasselbacken med en gång så jag tog en omväg. Jag hade nämnt för mamma att vi kanske skulle åka till Karlshamn på lördagen? Jag ville kolla på ett par byxor...
Det blev istället så att jag lämnade Lukas hos ma & pa och åkte tillbaka till stan igen. Lukas var ganska så ledsen över sin förkylning så det kändes inte alls kul att åka till stan med honom.
Jag började med en tur till Färghuset för att kolla på färgprover till träningsrummet. Hittade en underbar färgkarta med VÄLDIGT många färger så den har jag studerat några gånger nu.
Min tanke att ha Flamingorosa på en av väggarna och en annan ljus kulör på de andra känns fortfarande som min önskan. Men idag när jag visade Jamie färgproverna så föredrog han den rubinröda... Hmmm... Vi får väl se vem som vinner tävlingen. :-)
Vidare in till centrum där jag stötte ihop med Emma, Ludvig & Johanna. Stod och pratade med dem ett tag innan jag gav mig in på Lindex för att leta byxor. Nu HADE jag redan sett ut vilka jag ville ha men!!! De fanns inte kvar i RÄTT storlek så det blev till att tänka om. Gick därifrån med ett par svarta jeans med lite tuffa detaljer. Behovet fanns av även ett par såna men min önskan var ju ett par vanliga jeans... Och de jag hade sett ut tidigare var ganska tuffa med häftiga detaljer lite varstans. Kanske de får in dem igen, får se...

Åter hemma i Jämshög blev det en stund i solen. Så underbart härligt och varmt det var!!!
Lukas hade somnat och sov ett bra tag i vagnen. Tror det var bra för honom.
Sen bjöd mamma på Ministerspätta innan vi åkte hem... Gott som tusan! Det är hälleflundra med en dragon/gräddsås som gör att allting bara smälter i munnen och det är "så gott så det knuxxxx i munnen" (citat Tobias).

På vägen hem somnade Lukas åter i bilen. Jag lät honom sitta kvar i bilen när jag kom hem och passade på att olja in altanen (som jag  hade fått order om att göra...). Hant precis göra det klart tills han vaknade. Bra tajming killen!

Jeanna kom upp en runda på kvällen. Hon fick, som vanligt, några riktigt bra bilder på Lukas och jag hoppas hon lägger upp i synnerhet en av dem på sin blogg...
Kommentarer
Postat av: Jeanna

Jag gillade den färgkartan du hade fått som tusan! Massa fina färger. Jag gillade den rosa flamingofärgen bättre än den röda också! =o)

Joda, bilderna på Lukas kommer upp ikväll på bloggen.

Tack för sällskapet igår!

2009-09-20 @ 12:35:34
Postat av: Jeanna

Bilderna på Lukas ligger nu uppe på min blogg! =o)

2009-09-20 @ 16:50:01
Postat av: Cissi

Tack själv!

2009-09-20 @ 19:06:21
Postat av: Jeanna

=o)

2009-09-21 @ 00:48:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0