Lukas rum


Nedan är bilderna på rummet precis när jag börjat på det. Lite spackel här och lite där...
Här nedan är bilderna på rummet som det ser ut nu.
Tycker däremot inte att det blir riktigt rätt ljus och färg på fotona.
Idag känns det mer som att komma in i ett rum fullt av solljus och det framgår inte alls av bilderna. Man får nästan intrycket av att rummet är mörkare nu än tidigare. Men så är det inte alls!Tapetbården är köpt på RUSTA. ("REA på Rusta, REA på Rusta".)

Den var jättebillig. 20:- för tio meter. MEN!!! Det var fläckar på dem. (Vi köpte två, trots att det inte hade behövts.) Fick skarva lite här och var för att få ihop det. Var ett tag sen vi köpte rullarna så det kändes inte som någon mening att hålla på att krabba med reklamation o.s.v. Men så irriterande!!!  Nu ville jag ju att rummet skulle bli klart, annars kunde man letat upp en annan bård att ha där, eller hoppat över det helt, men jag ville ha nåt där och inte låta väggarna bara vara gula... Dessutom hade vi anpassat färgen efter denna bården.
Hmmm...vet inte om jag kommer köpa såna saker på Rusta fortsättningsvis. Ibland känns det verkligen som att man får vad man betalar för.Kanske inte världes snyggaste men jag kände ändå att det skulle duga. Och Lukas har godkänt den. Nu sover han i rummet för första gången och än så länge har jag inte märkt av någon mardröm.

Kommentarer
Postat av: Jeanna

Men vad fint det blev! Vilken skillnad! Håller med dig om att ljuset och färgen inte riktigt kommer till sin rätt på bilden och att det mer mer ut som "naturligt solljus" i verkligenheten!2009-09-13 @ 09:58:14
Postat av: Susanne

Jag tycker nallarna var söta! =)

2009-09-13 @ 13:20:30
URL: http://susalull.wordpress.com
Postat av: emmie

myyysigt:)

2009-09-13 @ 14:06:02
URL: http://emmiemagnesjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0