Just nu...

Jag håller just nu på att lägga upp ett adressregister till min mail som jag ska använda mig utav vid lite speciella tillfällen. Sorterar folk i grupper o.s.v.  Ett  himla pill men det kommer att bli bra och smidigt när det är klart.

Har ringt sotaren och beställt ny tid när de ska komma och rensa kajboet i skorstenen. Har ringt en VVS-are som ska komma hit och kolla varför vi för tillfället inte har något varmvatten. :-(  Lite trisst. Började strula i helgen men så fick vi igång det igen, men bara för en dag. Hoppas det inte är nåt större fel... Vi har bergvärme och det är helt nytt för oss båda så man känner sig lite ko-ko på ämnet.
Har dessutom satt på en maskin tvätt, plockat iordning i köket (det föll tydligen på min lott igen...)och lite andra saker som ligger spridda här och var...

Ska ut och gå en promenad när Lukas ätit sin lunch. (Just nu sover han men vaknar nog närsomhelst...) Behöver handla lite saker så jag kan fixa dagens mat. Det blir lasagne i kväll och den ska vi äta i Gungvala.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0