Hellre vaken Zombie

Sovit dåligt. Vaknat flera gånger av  en ledsen Lukas. En gång vid tolv, en gång vid fyra och sen igen vid halv sex. Då var det bara att gå upp. Ny blöja..Blöt pyjamas. :-(  Kan förstå att han var ledsen. Han fick frukost och sen...bajsade han... Upp och byta igen. Gnuggade sig i ögonen... Jag la honom i sängen igen och han somnade nästan med en gång. "Åh så bra", tänkte jag, "nu sover han ett par timmar då ska jag också vila vidare." Jovisst! Han vaknade redan efter en timme så det blev inte mycket sömn för mig. (Somnade ju inte med en gång...)
Hant drömma konstigt:
Blev påkörd bakifrån i Åkeholmskurvan utanför Svängsta. Det hade snöat och var snorhalt. Vi saktade in och tog det försiktigt men inte den röda Volvon bakom oss. Han körde oss i baken och sen körde han vidare. Jag fick ont i nacken. Vi stannde bilen vid huset som ligger precis i kurvan och där, i en snödriva, hade någon ställt ut en barnvagn med en liten flicka i som sov. Jag knackade  på huset och talade om för kvinnan där att det var nog inte så lämpligt att ha vagnen där, i synnerhet inte i rådande väglag.

Drömmarna fortsatte med en konstig fest hemma hos Lars. Katarina var också med. Och Lukas. De hade mängder med trappor överallt i huset och det var flera småbarn som kröp NEDFÖR trapporna baklänges. Jag var hela tiden rädd att de skulle ramla men ingen passade dem. Jag bad Jamie kolla Lukas, jag skulle fixa med nåt... Jamie gick och kollade på sport på TV... Jag hittade Lukas och han hade blivit alldleles full med utslag och var gul och grön i ansiktet.

Och så var det min mun. Det var så äckligt. Jag hade hela munnen full med hår. Det kändes som att det var fastvuxet och jag drog och drog och drog och det bara kom ut mer och mer hår... ÖRK!

Ibland är det skönare att vara vaken även om man känner sig som en zombie.

Kommentarer
Postat av: Jeanna

Drömmar är härliga! Man kan få ihop det till hur skruvade saker som helst!

2009-09-14 @ 10:16:32
Postat av: Cissi

Nja...härligt vet jag inte om det är rätt ord. INte i dessa drömmarna iallafall...

2009-09-14 @ 11:26:55
Postat av: Jeanna

Okej, härliga i den bemärkelsen kanske var fel använt ord. Men härliga som roligt/härligt kreativa =o)

2009-09-14 @ 15:08:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0